Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις ΕΣΚΑΝΑ-ΣΥΔΚΝΑ!!! (τι έπρεπε να κάνει ο Πηλοϊδης...)

Με "κρύα καρδιά" επιβλήθηκαν οι ποινές σε Βουράκη και Καρότση από το δου σου του συνδέσμου Νότιας Αττικής....
και αυτό είναι γνωστός σε όλους. Ο λόγος βέβαια, ήταν η κατ' εξακολούθηση ανάρμοστη και προσβλητική συμπεριφορά, τη στιγμή την οποία έπρεπε να υπάρχει ομόνοια και σύμπνοια στην ένωση.

Σε κάθε τόνους τα μέλη του δου σου επισημαίνουν ότι δεν έχουν απολύτως τίποτα με την ΕΣΚΑΝΑ και τον πρόεδρο Βαγγέλη Λυμπεράτο, ο οποίος είναι ένα "διαμάντι" για το χώρο του μπάσκετ αλλά και με τον Τάσο Πηλοϊδη και ότι οι σχέσεις δεν πρόκειται να διαταραχτούν. Άλλωστε, τόσο η πρόεδρος Γεωργία Νικολοπούλου όσο και τα υπόλοιπα μέλη του δου σου εκτιμούν αφάνταστα τον Λυμπεράτο, ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στο χώρο. 

Οι ποινές ωστόσο, επιβλήθηκαν προκειμένου να προστατεύσουν τα μέλη του συνδέσμου από άσχημες και τις απαξιωτικές συμπεριφορές των δύο πρώην διαιτητών. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Τα μέλη του συνδέσμου διαπίστωσαν ότι τα δύο μέλη τους υπέπεσαν σε γκέλα και μάλιστα αρκετές φορές.

Είτε λόγω απειρίας, είτε λόγω έλλειψης ικανότητας μια και οι Βουράκης, Καρότσης δεν έχουν σφυρίξει σε υψηλές κατηγορίες και δεν είχαν την ευκαιρία να διαχειριστούν κρίσεις, υπέπεσαν σε παραβάσεις καθήκοντος. Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και κυρίως γι' αυτούς που δεν γνωρίζουν τα θέματα.   

Μην εκπλαγείτε αν την επόμενη εβδομάδα γίνει ραντεβού, υπό την εποπτεία των Μπούσια - Ντάβαρη αλλά και του γου γου, Τάκη Τσαγκρώνη, ώστε να βρεθεί μια λύση. Και μεταξύ μας, καθυστέρησε η συνάντηση, διότι έπρεπε ήδη να "τραβηχτεί το αυτί" των δύο μελών της ΚΕΔ από τον Τάσο Πηλοϊδη, ο οποίος είναι υπεύθυνος διαιτησίας σύμφωνα με επιστολή της ΕΣΚΑΝΑ. Έπρεπε να αποτελέσει "ασπίδα προστασίας" για όλα τα μέλη του συνδέσμου, που δέχθηκαν απαξιωτικές συμπεριφορές από τα μέλη της ΚΕΔ.

Κάλλιο αργά, όμως, παρά ποτέ...

Χαρ. Καραμανλής
Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις ΕΣΚΑΝΑ-ΣΥΔΚΝΑ!!! (τι έπρεπε να κάνει ο Πηλοϊδης...) Reviewed by THE REFEREES on 4:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.