Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ν. Ζαβλανός: "Κάποιοι θα έχουν μετανιώσει με τα όσα έγιναν πέρσι!!!" (τι είπε για την ΚΕΔ...)

Το πρώην μέλος της ΚΕΔ, Νίκος Ζαβλανός, εμφανίστηκε σε εκπομπή του Άκτιον 24 και μίλησε για την ΚΕΔ, τα περσινά γεγονότα και τα λάθη των διαιτητών...
"Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει από την ΕΟΚ και την ΚΕΔ σωστές κινήσεις, με στόχο να μπουν νέα πρόσωπα στη διαιτησία. Μπήκαν οι Παπαδημητρίου, Τανατζής και Μητσόπουλος και πιστεύω ότι σε συνεργασία με τον Κώστα Κορομηλά, θα φέρουν νέους ιδέες. Αν δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση δεν μπορεί να υπάρχει μέλλον. Το είδαμε και στο σεμινάριο της Θεσσαλονίκης όπου ΟΔΚΕ και ΚΕΔ έβαλαν νέα πράγματα..."

Να τι είπε:


  • Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που βρίσκομαι δίπλα στον Τάσο Πηλοϊδη. Στο παγκόσμιο σαφέστατα έγιναν λάθη και δεν θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε, ακόμα κι αν βάζαμε VAR. Έγινε λάθος στο Λιθουανία, έκρινε το αποτέλεσμα και τιμωρήθηκαν οι διαιτητές.
  • Ήταν το πρώτο παγκόσμιο που έγινε με 32 ομάδες και υπήρχαν πιο χαμηλές σε δυναμικότητας ομοσπονδίες, άρα και διαιτητές.
  • Με την Τσεχία δεν υπήρξαν ηθελημένα λάθη Πάντα θυμάμαι ότι έλεγαν οι άνθρωποι της ΦΙΜΠΑ: "Προστατεύστε τους μεγάλους παίκτες". Ήταν μια κακή διαιτησία και υπήρξε τιμωρία. 
  • Η φετινή Ευρωλίγκα θα είναι ανταγωνιστική, αφού ενισχύθηκαν και οι δικές μας ομάδες αλλά και οι υπόλοιπες. Έχουμε πολύ καλούς διαιτητές, ενώ μπήκε και η Βάσω Τσαρούχα, μια εξαιρετική ρεφ. Έχει όλα τα προσόντα να αφήσει το στίγμα της στην ευρωπαϊκή διαιτησία. Δεν είναι όλη η αφρόκρεμα στην Ευρωλίγκα.
  • Πλέον, όποιος διαιτητής θέλει να πάει στην Ευρωλιγκα, μπορεί να πάει. Δεν υπάρχει διαμάχη. Η νέα φουρνιά των διαιτητών είναι εξαιρετική. 
  • Μόνο ο διαιτητής κάνει λάθη... Όλοι οι άλλοι είναι αλάνθαστοι. Λυπηρά τα περσινά γεγονότα και ελπίζω να ηρεμήσουν τα πράγματα στην πορεία. Με τις ενέργειες που έγιναν πέρσι κανείς δεν θα πηγαίνει στο γήπεδο.
  • Πιο παλιά διαμαρτυρόταν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ κλπ. Αλλά κακώς ξέφυγε η κατάσταση. Πολλοί θα έχουν μετανιώσει αυτά που έκαναν... Είχαμε πίεση στην ΚΕΔ αλλά σε επίπεδο απειλών, δεν έχει ξαναγίνει. 
  • Κάποιοι διαιτητές δεν ασχολούνται με τη διαιτησία, η οποία θέλει αρκετή δουλειά. Αν την αγαπήσουν και ασχοληθούν, τότε θα ξαναγίνουμε πρώτη δύναμη στην Ευρώπη. 
Ν. Ζαβλανός: "Κάποιοι θα έχουν μετανιώσει με τα όσα έγιναν πέρσι!!!" (τι είπε για την ΚΕΔ...) Reviewed by THE REFEREES on 6:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.