Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η τεχνολογία μπαίνει στη ζωή της ΟΔΚΕ!!! Ο Τανατζής συμμετείχε στο 1η εκπαιδευτική τηλεδιάσκεψη...

Είναι γεγονός: Η τεχνολογία μπαίνει στην εκπαίδευση των Ελλήνων διαιτητών, κάτι που αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στην εξέλιξη...

Κορυφαία στιγμή για Τανατζή

Χθες ο καθηγητής διαιτησίας, Γιώργος Τανατζής, ήταν ο πρώτος που μετείχε σε μια τέτοια τηλεδιάσκεψη Ελλήνων διαιτητών, που έχει ως στόχο την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση.

Ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Ντάβαρης οδήγησε το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, Γιώργο Τανατζή στα γραφεία της πολυεθνικής εταιρίας, Σίσκο, που συνεργάζεται με την ΟΔΚΕ και μέσω τηλεδιάσκεψης επικοινώνησε real time με περίπου 20-25 διαιτητές, στους οποίους και έκανε μάθημα. 

Επικεφαλής των διαιτητών ο Ηλίας Κορομηλάς

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Έλληνες διαιτητές εντυπωσιάστηκαν από τον τρόπο επικοινωνίας και εκμάθησης, καθώς η εκπαίδευση θα είναι συνεχής και αδιάλειπτη και όχι μόλις δύο φορές το χρόνο. 

Ο Ηλίας Κορομηλάς, ο οποίος ασχολείται ενεργά με την εκπαίδευση των νεαρών διαιτητών στο σύνδεσμο της Αθήνας, ήταν ο επικεφαλής από πλευράς των ρεφς και διαπίστωσε με τη σειρά του ότι αποτελεί ένα βήμα εκσυγχρονισμού και εξέλιξης της διαιτησίας. 
Η τεχνολογία μπαίνει στη ζωή της ΟΔΚΕ!!! Ο Τανατζής συμμετείχε στο 1η εκπαιδευτική τηλεδιάσκεψη... Reviewed by THE REFEREES on 9:44 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.