Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκλειστικό: Πότε θα γίνουν οι εκλογές της ΕΟΚ!!! (και της ΟΔΚΕ επίσης...)

Πολύ ήταν η σκόνη που σήκωσαν οι εκλογές της ΕΟΚ, όπου παρουσιάστηκαν αρκετοί παράγοντες οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετάσχουν ενεργά...

Το 2021 οι εκλογές των ομοσπονδιών;


Προφανώς θα πρέπει να περιμένουν γύρω στον 1,5 χρόνο, ώστε να κατέβουν στην εκλογική διαδικασία!!! Κι αυτό διότι λόγω κορονοϊού το ενδεχόμενο να γίνουν οι εκλογές το 2021 είναι πλέον πιθανό. 

Το plan B για τους αγώνες

Την Ολυμπιακή χρονιά γίνονται οι εκλογές των ομοσπονδιών και σε περίπτωση που οι Ολυμπιακοί αγώνες μεταφερθούν για του χρόνου, τότε αναμένεται να καθυστερήσουν. Η ΔΟΕ, υπό την πίεση του κορονοϊού, εξετάζει εναλλακτικό πλάνο για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.


Δεν κατεβαίνουν οι Αμερικανοί!!!

Η επίσημη θέση είναι ότι "δεν υπάρχει καμία πρόθεση ακύρωσης", ωστόσο, η οριστική απόφαση θα παρθεί στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Οι Αμερικάνοι και όχι μόνο, απειλούν ότι δεν κατέβουν στους Ολυμπιακούς, κάτι που θα τους αποδυναμώσει...


Ξεκίνησε το πρωτάθλημα μπάσκετ

Οι Ιάπωνες όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν ότι ξεπέρασαν το θέμα του κορονοϊού δεν μας πείθουν. Το σαββατοκύριακο έγινε η B League αλλά η "Japan Times" την χαρακτήρισε ως «χαοτικό σαββατοκύριακο παιχνιδιών». 


Υψηλό πυρετό είχε διαιτητής

Γιατί; Αρκετοί παίκτες επέλεξαν να μην αγωνιστούν ώστε να είναι ασφαλείς, ενώ το παιχνίδι μεταξύ της Levanga Hokkaido και της Kawasaki Brave Thunders αναβλήθηκε λόγω του γεγονότος ότι ανέβασε υψηλό πυρετό παίκτης. 

Αλλά και ο πρώτος διαιτητής του Utsunomiya Brex και του Chiba Jets Funabashi είχε υψηλό πυρετό. 

Όλα τα παιχνίδια παίχθηκαν χωρίς να υπάρχουν οπαδοί.

"Ένιωθα να βρισκόμασταν σε κίνδυνο"

Ο Jeff Ayres επέστρεψε άρον - άρον στις ΗΠΑ και ανέφερε στο ESPN ότι "ένιωθα να βρισκόμασταν σε κίνδυνο. Ήταν μια απερίσκεπτη απόφαση..."



Πότε θα γίνουν οι εκλογές της ΟΔΚΕ

Οι εκλογές της ΟΔΚΕ θα γίνουν κι αυτές το 2021 και συγκεκριμένα τον Μάρτιο...
Αποκλειστικό: Πότε θα γίνουν οι εκλογές της ΕΟΚ!!! (και της ΟΔΚΕ επίσης...) Reviewed by THE REFEREES on 11:27 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.