Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Διαιτητικά παρασκήνια από συνδέσμους... Όλα όσα θέλετε να μάθετε!!!

>> Διανύει τους τελευταίους μήνες στη διαιτησία, όμως, αυτό δεν τον εμπόδισε...
 να σφυρίξει ένα ακόμα ευρωπαϊκό αγώνα. 

>> Ο Χάρης Καρακατσούνης θα συμμετέχει σε έναν ακόμα σημαντικό παιχνίδι. Την Τετάρτη 18 Μαρτίου θα διευθύνει τον προημιτελικό της Ευρωλίγκας γυναικών στην πόλη Όρενμπουργκ ανάμεσα στη Ναντέζντα και την Ασβέλ Φεμινίν. 

>> Το εξής σημαντικό είναι ότι ο Βολιώτης θα είναι ο πρώτος διαιτητής, δίπλα στους Μίκελ Μανίστε από την Εσθονία και Μίλα Καβάρα από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

>> Από τους τρεις διεθνείς που θα "κρεμάσουν την σφυρίχτρα" το καλοκαίρι, μόνο ο Καρακατσούνης σφυρίζει ματς. Ο μεν Τάκης Αναστόπουλος έστειλε το καλοκαίρι έγγραφο στην ΦΙΜΠΑ ζητώντας εξαίρεση και δε Τόμι Σχινάς δεν ορίζεται.

>> Ο σύνδεσμος διαιτητών Μαγνησίας εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης τα θερμά συλλυπητήρια στον Τάσο Τσοπουρίδη για την απώλεια της μητέρας του. 

>> Σχολή διαιτησίας διοργανώνει ο σύνδεσμος Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 27 Μαρτίου. 

>> Υψηλοί τόνοι επικράτησαν μεταξύ προέδρου συνδέσμου και κομισάριου περιφερειακού συνδέσμου. Οι φωνές έφθασαν μέχρι την ...Σικελία.

>> Στον ίδιο σύνδεσμο έχουν θορυβηθεί από φήμες που θέλουν η ομάδα να υποβιβάζεται και να ...εξαϋλώνεται. 

>> Ποιος διαιτητής τελευταία δεν σηκώνει τηλέφωνο στους συναδέλφους του; Αναφερόμαστε σε σύνδεσμο ψιλο-κεντρικό, που περνάει ταλαιπωρία...

>> Από τον ίδιο σύνδεσμο, όπως λέγεται, έχει φύγει καταγγελία για τη συμπεριφορά συναδέλφου... 
Διαιτητικά παρασκήνια από συνδέσμους... Όλα όσα θέλετε να μάθετε!!! Reviewed by THE REFEREES on 6:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.