Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλες οι αποφάσεις της σημερινής τηλε-διάσκεψης!!! (τι είπαν ΟΔΚΕ-σύνδεσμοι για όλα τα καίρια ζητήματα...)

Τρεις ήταν οι σύνδεσμοι που απουσίαζαν από την τηλε-διάσκεψη, με τη μεγάλη έκπληξη να προέρχεται...
από τον Βόλο!!! Λέτε να σχετίζεται με τη συνέντευξη του Κώστα Κορομηλά στο σάιτ οπαδών του Ηρακλή;

Ποιοι σύνδεσμοι απουσίαζαν

Η Άρτα, επίσης, δεν εμφανίστηκε, ενώ ο Σερραίος Γιώργος Δραγκίογλου αντιμετώπισε πρόβλημα με τη σύνδεση. Από την Αθήνα είδαμε τον Σχινά, από την Θεσσαλονίκη τον Πουρσανίδη και από την Πάτρα την Ελένη Κωνσταντινίδου. 

Άπαντες συμφώνησαν ότι δεν είναι ώρα να μιλάμε για εκπαιδεύσεις, αλλά σίγουρα οι σύνδεσμοι και η ΟΔΚΕ πρέπει να σταθούν δίπλα στους ρέφερις που πλήττονται από τον κορονοϊό. 


Τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ ΟΔΚΕ και συνδέσμων: 




  • Η υποβολή των δηλώσεων ενέργειας θα καθυστερήσουν λόγω της πανδημίας.

  • Οι διαιτητές όμως πρέπει να ξεκινήσουν, αμέσως μετά τη λήξη της καραντίνας, να συγκεντρώνουν τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να είναι έτοιμοι.  
  • Από τις 2.000 δηλώσεις ενεργείας, οι περίπου 50 δεν είχαν τα σωστά έγγραφα. Θα υπάρξει αυστηροποίηση της διαδικασίας, δεδομένου ότι έχει παρατηρηθεί διαιτητές και παράγοντες να καταθέτουν ας πούμε μόνο την αίτηση για ποινικό μητρώο και όχι το επίσημο έγγραφο, ενώ και οι ιατρικές βεβαιώσεις δεν είναι σωστές... 
  • Το προστάζ πάει για Φθινόπωρο, αφού όπως ειπώθηκε κάποιοι διαιτητές περνούν δύσκολες ώρες. Μάλιστα, ειπώθηκε ότι η ΟΔΚΕ και οι πρόεδροι θα σταθούν αρωγοί σ' αυτή την κατηγορία διαιτητών.
  • Ο Πλούταρχος Ελευθεριάδης πρότεινε να βοηθηθούν οικονομικά συνάδελφοι δίχως να γίνονται γνωστά τα στοιχεία τους και ο Ντίνος Ταρενίδης να δημιουργηθεί τράπεζα αίματος. 
  • Το σεμινάριο θα γίνει τον Φθινόπωρο αλλά δεν ξέρουμε οριστικά που και με ποια μορφή. Αν πάντως, δεν διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη και κάποιοι έχουν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια, τότε η ΟΔΚΕ να χρεωθεί το συγκεκριμένο ποσό.
  • Ο Σχινάς ανέφερε ότι όποιος σύνδεσμος θέλει έχει τη δυνατότητα να λάβει τα τεστ κανονισμών για να δοθούν στα μέλη του, με τον ίδιο και τον Αλέξανδρο Ζιώγα να είναι υπεύθυνοι εκπαίδευσης στην Αθήνα.
  • Η Γεωργία Νικολοπούλου ανέφερε ότι ίσως, ο σύνδεσμος της να αντιμετωπίσει οικονομικό πρόβλημα τον Σεπτέμβριο λόγω των ήδη, βεβαρημένων αναγκών, όμως, άπαντες δεσμεύθηκαν ότι θα σταθούν δίπλα της. 
  • Ο Δημήτρης Μιχέλης επισήμανε τέλος, ότι οι μισοί διαιτητές του είναι στον Έβρο και φυλάνε τα σύνορα, αλλά είναι καλά στην υγεία τους.       
Όλες οι αποφάσεις της σημερινής τηλε-διάσκεψης!!! (τι είπαν ΟΔΚΕ-σύνδεσμοι για όλα τα καίρια ζητήματα...) Reviewed by THE REFEREES on 9:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.