Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι λεπτομέρειες της συνομιλίας ΕΟΚ- Αυγενάκη για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων!!! (τι ζητήθηκε από την ομοσπονδία...)

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως μετά την υπογραφή της τροποποιητικής διάταξης από πλευράς του Λευτέρη Αυγενάκη...
ο οποίος ρίχνει το μπαλάκι στις ομοσπονδίες, μη λαμβάνοντας μια συγκεκριμένη και οριστική απόφαση, υπήρξε επικοινωνία με αξιωματούχους της ΕΟΚ.


Τα βασανιστικά ερωτήματα της ΕΟΚ

Λέγεται ότι το θέμα συζήτησης ήταν αν θα ξεκινήσουν ξανά τα πρωταθλήματα της Α2, Β' και Γ' εθνικής κατηγορίας. Μπορεί ο υφυπουργός Αθλητισμού να δίνει το δικαίωμα σε κάθε ομοσπονδία να κάνει αυτό που νομίζει και θεωρεί σωστό, όμως, τίθενται σοβαρότατα ερωτήματα για τη διεξαγωγή των παιχνιδιών κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο. Και κυρίως, κατά πόσο η ΓΓΑ είναι έτοιμη να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον.


Τα θέματα που έθεσαν οι αξιωματούχοι της ΕΟΚ είναι:



  • Πότε θα είναι έτοιμες οι αθλητικές εγκαταστάσεις;
  • Αν θα είναι έτοιμες από πλευράς απολύμανσης και υγιεινής;
  • Ποια θα είναι τα μέτρα που θα ληφθούν από την πολιτεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας;
  • Τι θα συμβεί σε περίπτωση που διαπιστωθεί κρούσματα (ή κρούσματα) κι αν είναι έτοιμη η πολιτεία αντιμετώπισης του προβλήματος;

Σαφείς οδηγίες για την ασφάλεια παικτών-διαιτητών


Είναι γεγονός ότι η ΕΟΚ βάζει πάνω και πέρα απ' όλα την υγεία των συμμετεχόντων (αθλητών, προπονητών, διαιτητών, κριτών). Γι' αυτό και πριν λάβει την οριστική απόφαση θα τα "ζυγίσει" με ακρίβεια και σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδυνεύσει την δημόσια υγεία και ασφάλεια για ένα μάτσο παιχνίδια.


Θα ζητήσει, μάλιστα, σε περίπτωση που λάβει την απόφαση της συνέχισης των πρωταθλημάτων (κάτι που δεν φαίνεται πιθανό) σαφείς οδηγίες για την αθλητική αποστασιοποίηση - κατά το social distancing - ώστε να υπάρχει η απόλυτη προστασία των συμμετεχόντων. 

Το πιθανότερο πάντως, είναι να γίνουν μόνο οι τελικές φάσεις παίδων, εφήβων, νεανίδων, κορασίδων και μάλιστα στην Αθήνα, όπως και τα πανεπαρχιακά...

Οι λεπτομέρειες της συνομιλίας ΕΟΚ- Αυγενάκη για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων!!! (τι ζητήθηκε από την ομοσπονδία...) Reviewed by THE REFEREES on 8:01 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.