Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Γκρ. Ρασπούτιν στέλνει τις ευχές από τη Μόσχα και αποκαλύπτει: Το σχέδιο του ΕΣΑΚΕ και η τηλεθέαση στους αγώνες...

Οι Γκρίζοι Λύκοι αποκάλυψαν χθες το σοβαρό - σοβαρότατο λάθος που έγινε σε διαιτητές, κομισάριους, κριτές αναφορικά με τις πληρωμές του ΕΣΑΚΕ!!!

Ταχυκαρδία


Κάποιοι διαιτητές που κόβουν εργόσημο και που είχαν τη φαεινή ιδέα να μπουν στο Ε1, ώστε να ξεκινούν με τη φορολογική τους δήλωση, έπαθαν ...ταχυκαρδία.


Στο Ε1

Ένα εκατομμύριο ευρώ ή καλύτερα 1.000.000 ευρώ εμφανίζονταν στο Ε1 και συγκεκριμένα ότι είχαν εισπράξει από τον ΕΣΑΚΕ. 1.000.000...


Κουτσουρεμένο

Σ' άλλον διαιτητής εμφανίζονταν μόλις... 200.000 ευρώ ότι έλαβε στο κουτσουρεμένο πρωτάθλημα... 


Taxis

Κομισάριος της Α1 είδε στο taxis να έχει λάβει ακόμα λιγότερα χρήματα και συγκεκριμένα μόνο... 98.000 ευρώ...


Γλίτωσαν 

Από το λάθος δεν τη γλίτωσαν και οι κριτές που φαίνεται να έλαβαν από 20 έως και 80 χιλιάδες ευρώ από τον ΕΣΑΚΕ... 


Ξεκάθαρα πράγματα

Το τι έγινε Μεγάλη Εβδομάδα το καταλαβαίνετε. Και οι Γκρίζοι Λύκοι το ξεκαθάρισαν: Μπορεί να έφταιγε ο ΕΣΑΚΕ, αλλά μπορεί το ΙΚΑ και η τράπεζα. Ξεκάθαρα πράγματα. 


Εφορία

Και ήρθε η απάντηση του ΕΣΑΚΕ αναγνωρίζοντας το λάθος, το οποίο δεν έγινε όμως από τους υπαλλήλους του. Το θέμα είναι όμως από την Τρίτη να ασχοληθεί ενεργά με την εφορία Αμαρουσίου.


Αναστολή εργασίας

Για να γνωρίζετε, οι υπάλληλοι στον ΕΣΑΚΕ έχουν μπει στο καθεστώς αναστολής εργασίας και έλαβαν το 800αρι από το κράτος. Αντίθετα, οι ΕΟΚικοί θα λαμβάνουν κανονικά τους μισθούς τους.  


Χρήμα

Το πρόβλημα με τον ΕΣΑΚΕ είναι ότι με τη διακοπή του πρωταθλήματος δεν είχε πάρει χρήμα από την ΕΡΤ και τα ΕΛΠΕ.


Πληρωμές

By the way, η ΕΡΤ έχει πληρώσει τις ομάδες μέχρι και τον Φεβρουάριο, ενώ η ΕΚΟ μέχρι τον Δεκέμβριο, αν δεν κάνω μέγα λάθος. 


2 ομάδες

Αν καίγεστε να μάθετε τι θα γίνει με τις ομάδες στην Α1, τότε να σας πω ότι παράγοντες είναι πεπεισμένοι ότι δεν θα κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα, σίγουρα, δύο ομάδες: Ο Ήφαιστος και ο Ιωνικός Νικαίας. 


Αναμμένα κάρβουνα

Τι τους κάνει να έχουν τέτοια σιγουριά; Προφανώς θα έχουν κάνει τις συζητήσεις τους. Για τον μεν Ιωνικό ούτως ή άλλως, τα πράγματα είναι πιο απλά με την αποχώρηση Τσάπα. Η οικογένεια Μπούμπουρα, από την άλλη, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα...


Κρατικό σύστημα

Γιατί; Μα, υπολόγιζαν ότι θα κάνουν δουλειές με το δημόσιο αλλά εδώ δεν είναι Ουκρανία. Το κρατικό σύστημα είναι δαιδαλώδες και δυσκίνητο. 


Δικηγόρος

Θα παραμείνει στο μπάσκετ η οικογένεια Μπούμπουρα αν... Αν ο δικηγόρος γίνει υπουργός της κυβερνήσεως στον επόμενο ανασχηματισμό. Αυτά προς στιγμή...


Γρουσούζικο

Και πάμε παρακάτω: Ακόμα και με 12 ομάδες μπορεί να γίνει το πρωτάθλημα της Α1 αν Χαρίλαος και Διαγόρας πουν δεν ανεβαίνουν, σε περίπτωση που η ΕΟΚ κατεβάσει ρολά στο πρωτάθλημα. Εκτός κι αν πάμε στο γρουσούζικο 13...


Τηλεθέαση

Το ερώτημα είναι τι τηλεθέαση θα έχει ένα πρωτάθλημα χωρίς φιλάθλους. Λογικά αυτοί που δεν θα πάνε στο γήπεδο λόγω καραντίνας, θα το δουν από την TV. Άρα, η λογική λέει ότι η τηλεθέαση της ΕΡΤ θα ανέβει. Είναι όμως, έτσι;


Βαγγελάρας

Σκεφτείτε να βλέπετε το ΑΕΚ - Προμηθέας και οι Παπαθεοδώρου, Γιατράς να ακούγονται από τα μικρόφωνα του Βαγγελάρα και του Δημήτρη. Να ακούτε τον Μάκαρο να λέει: "Πλάκα με κάνετε; Ξεκίνησε το παιχνίδι!"


Καθόμουν

Ή τους παίκτες να βρίζει ο ένας τον άλλο επειδή δεν πήρε μπάλα. Εγώ θα καθόμουν να τους ακούω ώρες, αλλά άλλοι;


Τις καλύτερες ευχές σας στέλνω από την Μόσχα...

Ο Γκρ. Ρασπούτιν
Ο Γκρ. Ρασπούτιν στέλνει τις ευχές από τη Μόσχα και αποκαλύπτει: Το σχέδιο του ΕΣΑΚΕ και η τηλεθέαση στους αγώνες... Reviewed by THE REFEREES on 11:08 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.