Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ενεργοποίηση ΟΔΚΕ-ΚΕΔ λόγω της έναρξης των πρωταθλημάτων!!! (οι κινήσεις που θα γίνουν...)

Η ΟΔΚΕ και η ΚΕΔ είναι έτοιμοι για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων...
ύστερα από τη δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη περί προθέσεων ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων.


Κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες

Ο υφυπουργός δήλωσε ότι "υπάρχει η πρόθεση να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Το πιο πιθανό είναι να γίνουν με ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να έχει σημασία αν θα είναι έδρα σου, έδρα μου. Μονάχα να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές και κυρίως να προβληθούν από τα μέσα ενημέρωσης ώστε να μην υπάρχει πολύ μεγαλύτερη απώλεια από τα τηλεοπτικά δικαιώματα". 


Η συζήτηση Παπαδημητρίου, Μπούσια

Οι δύο διαιτητικοί φορείς είναι έτοιμοι να προστατεύσουν τους διαιτητές στα εναπομείναντα παιχνίδια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι Νίκος Παπαδημητρίου και Κωνσταντίνος Μπούσιας έχουν αναφερθεί επ' ακριβώς στο τι θα ισχύσει. 


Οι Γκρίζοι Λύκοι άλλωστε ανέγραψαν τις προτάσεις που θα κατατεθούν στην ΕΟΚ, με στόχο την προφύλαξη των διαιτητών από την απειλή του κορονοϊού (πατήστε εδώ). 


Αναλυτικά: 


  • Κάθε διαιτητής θα υποβάλλεται σε έλεγχο την παραμονή κάθε αγώνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει προσβληθεί από τον Covid-19.
  • Οι μετακινήσεις θα αποφεύγονται και σε πρώτη φάση θα είναι εντός του νομού που διεξάγονται οι αγώνες.
  • Οι ρέφερις δεν θα διανυκτερεύουν σε ξενοδοχείο, καθώς θα μεταβαίνουν απ' ευθείας στο γήπεδο μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
  • Έχει προβλεφθεί η χρήση προστατευτικής μάσκας κατά τη διάρκεια άφιξης και αποχώρησης από το γήπεδο και το αντισηπτικό στη γραμματεία.
  • Απόσταση από παίκτες, προπονητές σε περίπτωση διαμαρτυριών. 
Ενεργοποίηση ΟΔΚΕ-ΚΕΔ λόγω της έναρξης των πρωταθλημάτων!!! (οι κινήσεις που θα γίνουν...) Reviewed by THE REFEREES on 5:49 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.