Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Προς την πειθαρχική της ΟΔΚΕ "ταξιδεύει" ο Κώστας Κορομηλάς!!! (για 1η φορά μέλος της ΚΕΔ παραπέμπεται...)

Ο Κώστας Κορομηλάς θα είναι το πρώτο μέλος της ΚΕΔ που θα κληθεί σε απολογία από τη διοίκηση της ΟΔΚΕ δια ανάρμοστη συμπεριφορά!!!

Του ανακοινώνεται του Κώστα Κορομηλά


Μπορεί να φαντάζει απίστευτο, όμως, η διοίκηση της ΟΔΚΕ στη συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης κατέληξε στην απόφαση να σταλεί στην πειθαρχική επιτροπή ο Βολιώτης, κάτι που αναμένεται να του το γνωστοποιηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας...

Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη που παραχώρησε σε σάιτ οπαδών του Ηρακλή, όπου με τις πιτζάμες του λόγω κορονοϊού βγήκε να μιλήσει για τους κανονισμούς διαιτησίας.

Μόνο που ξέχασε:



  • Να μην μιλήσει για άλλα θέματα...
  • Να μην ενημερώσει την ΟΔΚΕ ότι θα μιλήσει σε σάιτ οπαδών...

Οι εξηγήσεις των Πηλοϊδη, Ζαβλανού

Το ίδιο είχαν κάνει άλλωστε, στο πρόσφατο παρελθόν οι Πηλοϊδης, Ζαβλανός, οι οποίοι κλήθηκαν για εξηγήσεις αναγνωρίζοντας το λάθος τους. Δεν είχαν ενημερώσει τη διοίκηση της ομοσπονδίας ότι θα έβγαιναν στο Action και έτσι, ακολουθήθηκε αυτομάτως η διαδικασία. Οι ίδιοι είπαν ότι από "κεκτημένη ταχύτητα" δεν ενημέρωσαν τα αρμόδια όργανα και ότι δεν πρόκειται να το πράξουν ξανά.
  

Η περίπτωση του Κώστα Κορομηλά

Ο Κώστας Κορομηλάς, από την άλλη, θέλησε να περάσει στην επίθεση, χαρακτηρίζοντας "απαράδεκτη" την επιστολή της ΟΔΚΕ που του ζητούσε εξηγήσεις... Δηλαδή, όχι μόνο δεν παραδέχθηκε το λάθος του, αλλά πέρασε στην επίθεση, θεωρώντας ότι κακώς η διοίκηση της ΟΔΚΕ του ζητάει εξηγήσεις.
Προς την πειθαρχική της ΟΔΚΕ "ταξιδεύει" ο Κώστας Κορομηλάς!!! (για 1η φορά μέλος της ΚΕΔ παραπέμπεται...) Reviewed by THE REFEREES on 4:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.