Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οριστικό: Η Α2 δεν υποβαθμίζεται και παραμένει ως έχει!!! (πότε πρέπει να σταλούν οι προτάσεις των ομάδων...)

Είναι οριστικό και αμετάκλητο: Η Α2 δεν διασπάται, άρα δεν υποβαθμίζεται. Παραμένει ως έχει...
παρ' ότι η ΕΚΑΣΘ ζητάει η Α2 να "σπάσει" σε βορά και νότο. 

"Η δημιουργία δευτέρου ομίλου στην Α2 Εθνική Ανδρών, αίτημα αρκετών ομάδων κυρίως επαρχιακών εδώ και πολλά χρόνια, την δεδομένη στιγμή και με τις παρούσες συνθήκες φαντάζει ως η καταλληλότερη λύση και αυτή που προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Πρώτον θα υπάρξει μείωση εξόδων λόγω των μετακινήσεων των ομάδων της Α2 σε κοντινότερες αποστάσεις", αναφέρει η ένωση Θεσσαλονίκης, όμως, δεν βρίσκει σύμφωνο το ΔΣ της ΕΟΚ. 

Η απόφαση περί διάσπασης θα αποτελέσει ουσιαστικά χτύπημα για την Α2 και υποβάθμιση!!!


Η ΕΟΚ ειδοποίησε εγγράφως τα σωματεία που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες ότι μέχρι την Πέμπτη 7 Μαΐου, δηλαδή, μέχρι αύριο, πρέπει να στείλουν τις προτάσεις τους στην Ομοσπονδία για την επόμενη μέρα του μπάσκετ.

Όπως έχουν γράψει οι Γκρίζοι Λύκοι κατά αποκλειστικότητα δεν θα υποβιβαστούν οι ομάδες αλλά θα υπάρχει άνοδος. Άρα για να συμβεί πρέπει η ΕΟΚ να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Το ερώτημα τίθεται στα πανεπαρχιακά πρωταθλήματα. 

Οριστικό: Η Α2 δεν υποβαθμίζεται και παραμένει ως έχει!!! (πότε πρέπει να σταλούν οι προτάσεις των ομάδων...) Reviewed by THE REFEREES on 2:15 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.