Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πλήρης επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Μειωμένες οι αποδοχές των διαιτητών-κριτών!!! (ετοιμάζεται επιστολή...)

Οι Γκρίζοι Λύκοι ήταν αυτοί που αποκάλυψαν (και) την προσπάθεια να μειώσουν τις αποδοχές των διαιτητών και κριτών... 
Υπό τον τίτλο Αποκλειστικό: Προετοιμάζουν μείωση στα χρήματα διαιτητών, κριτών κομισάριων οι πρόεδροι της Α1!!! οι Γκρίζοι Λύκοι αποκάλυψαν το θέμα, το οποίο όμως αμφισβητήθηκε από αδαείς, από άσχετους. 

Οι πρόεδροι της Α1 θα αποφασίσουν τη μείωση στα χρήματα διαιτητών και κριτών

Μετά ήρθε η επιβεβαίωση από τον Βαγγέλη Λιόλιο στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ (πατήστε εδώ). Σήμερα γράφτηκε και στο Ebasket υπό τον τίτλο Μειωμένες αποδοχές για διαιτητές και κριτές του χρόνου.

Είναι οριστικό και αμετάκλητο: Οι πρόεδροι της Α1 θα αποφασίσουν τη μείωση στα χρήματα διαιτητών και κριτών, λες και παίρνουν τα χιλιάρικα του ποδοσφαίρου και της Ευρωλίγκα!!! Μην εκπλαγείτε, δε, αν θα ζητήσουν και την κατάργηση του ...κομισάριου από το τραπέζι της γραμματείας!!!

Στόχος είναι να μειώσουν 500 ευρώ το ποσό ανά παιχνίδι

Τη στιγμή που ο ΕΣΑΚΕ στοιχίζει στις ομάδες κοντά στο ένα μύριο, οι πρόεδροι θα κοιτάξουν να βγάλουν από τη μύγα - ξύγκι. Να κατεβάσουν, τουλάχιστον, ένα 100αρικο στα χρήματα των διαιτητών και κανένα 30αρικο σ' αυτά των κριτών!!! Στόχος είναι να μειώσουν 500 ευρώ το ποσό ανά παιχνίδι. 
Πλήρης επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Μειωμένες οι αποδοχές των διαιτητών-κριτών!!! (ετοιμάζεται επιστολή...) Reviewed by THE REFEREES on 1:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.