Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ψηφοφορία στην Ολομέλεια της ΕΟΕ για τις εκλογές και προσφυγή στο ΣτΕ!!! (γιατί ο Πέτσας δεν είπε κουβέντα...)

Ζορίζονται τα πράγματα στις ομοσπονδίες από την κίνηση του Λευτέρη Αυγενάκη να προκαταβάλλει την απόφαση της ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, που θα γίνει την Τρίτη!!!

Εκεί όπου θα γίνει ψηφοφορία για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών και στη συνέχεια θα υπάρξει διπλή προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για:




  • Τη διενέργεια των εκλογών στις ομοσπονδίες, μια και η συντριπτική πλειονότητα θέλει να γίνουν το 2021 λόγω του Ολυμπιακού κύκλου!

  • Το αντισυνταγματικό όριο ηλικίας που τέθηκε από την κυβέρνηση, με στόχο να μην κατέλθουν στις εκλογές  οι Βασιλακόπουλος, Σεβαστής, Διαθεσόπουλος, Κολυμπάδης, Ζαννιάς κ.α.   

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έσπευσε με την ανακοίνωση να δημιουργήσει εντυπώσεις, όμως ο Στέλιος Πέτσας δεν θέλησε να πει οτιδήποτε στην επίσημη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών!!! Ως δικαιολογία έθεσε ότι βιαζόταν, αλλά βεβαίως και δεν μπορεί να θεωρηθεί δικαιολογία. 

Την Τρίτη ωστόσο, στην ΕΟΕ αναμένεται να γίνει το "έλα να δεις", με την ψηφοφορία να βγαίνει πιθανότατα υπέρ του 2021. Αναμένουμε... 
  
Ψηφοφορία στην Ολομέλεια της ΕΟΕ για τις εκλογές και προσφυγή στο ΣτΕ!!! (γιατί ο Πέτσας δεν είπε κουβέντα...) Reviewed by THE REFEREES on 9:47 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.