Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Εντυπωσίασε ο Κορομηλάς στο σεμινάριο του ΣΕΔΚΑ!!! (ξανά μανά ο Τανατζής...)

Ευχάριστη έκπληξη του τριήμερου επιμορφωτικού σεμιναρίου του ΣΕΔΚΑ ήταν ο...
Ηλίας Κορομηλάς, ο οποίος εντυπωσίασε στο κομμάτι της εκπαίδευσης. Τόσο ο Γιώργος Τανατζής όσο και ο Ευρωλιγκαίος διαιτητής ανέβασαν κατά πολύ τον πήχη της ποιότητας του σεμιναρίου και απέφυγαν τα τετριμμένα.

Εξαιρετικοί οι Κορομηλάς, Τανατζής

Το τριήμερο σεμινάριο ήταν εξαιρετικό στο κομμάτι της εκπαίδευσης από δύο ανθρώπους που γνωρίζουν, ενώ δίπλα τους βρέθηκαν διεθνείς και μη διαιτητές που γνωρίζουν τους κανονισμούς και μπορεί να μεταφέρουν στους διαιτητές όλες τις λεπτομέρειες.  

Κλείνει σήμερα την αυλαία ο Τανατζής

Ο Γιώργος Τανατζής θα κλείσει και την αυλαία του σεμιναρίου, όπως άλλωστε την άνοιξε, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στους ρεφς του συνδέσμου και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά. Ο Κατερινιώτης έχει προγραμματίσει να μιλήσει ακόμα σε δύο συνδέσμους και δεν αποκλείεται οι εισηγήσεις του να συνεχιστούν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Χώρο και χρόνο θα έχει στο σεμινάριο της ΟΔΚΕ

Είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι στο ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο της ΟΔΚΕ θα είναι ο κύριος εισηγητής, με περισσότερο χώρο και χρόνο συγκριτικά με τα άλλα χρόνια. Ούτως ή άλλως, ανήκει πλέον στην ελίτ της ευρωπαϊκής διαιτησίας...    
Εντυπωσίασε ο Κορομηλάς στο σεμινάριο του ΣΕΔΚΑ!!! (ξανά μανά ο Τανατζής...) Reviewed by THE REFEREES on 9:13 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.