Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Καλοθελητής: Οι κινήσεις του ΣΕΔΚΑ και η πρωτοβουλία του περιφερειακού συνδέσμου

Το τριήμερο εκπαίδευσης στο σύνδεσμο διαιτητών της Αθήνας πέρασε στο παρελθόν. Ή μήπως δεν πέρασε;

Καραντίνα

Το τμήμα εκπαίδευσης του ΣΕΔΚΑ ετοιμάζουν και συνέχεια, προκειμένου οι διαιτητές να καλύψουν το χαμένο έδαφος κατά τη διάρκεια της καραντίνας. 

ΣΕΔΚΑ

Δεν αποκλείεται την εβδομάδα που μας έρχεται να δούμε και προπονητή να μιλάει για θέματα κανονισμών, που σίγουρα θα είναι μια ξεχωριστή νότα στο σεμινάριο. 

Τανατζής

Ο Γιώργος Τανατζής, πάντως, κατά γενική ομολογία τα πήγε εξαιρετικά και συγκέντρωσε άκρως θετικά σχόλια από τους ρέφερις που βρέθηκαν στην τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη και την Παρασκευή. 

Εκπαίδευση

Νέο αίμα, νέος άνεμος στο χώρο της εκπαίδευσης. Και όπως φαίνεται, ο Κατερινιώτης θα πραγματοποιήσει κι άλλες εισηγήσεις σε συνδέσμους και όχι μόνο...

Νέος

Μιλήσαμε για νέο άνεμο και διαπιστώσαμε ότι το "νέο αίμα" που μπήκε στο σύνδεσμο Ημαθίας, σίγουρα, αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη. Αντίθετα, βέβαια, με τη Λάρισα, όπου εκεί οι αξιολογημένοι διαιτητές δεν κατήλθαν στις εκλογές σε ένδειξη διαμαρτυρίας των όσων συμβαίνουν. 

Καραμανλής

Από τα τέλη του 2019 ο Γιώργος Καραμανλής, ο οποίος έδειξε από τη μέχρι σήμερα πορεία του στο χώρο, ήθος και ακεραιότητα, απόδειξε ότι θα είναι πρόεδρος των ίσων αποστάσεων, με πνεύμα ανανέωσης δράσεων, προς το συμφέρον του συνδέσμου του και του αθλήματος.

Χαμός

Τα αντανακλαστικά του αποδείχθηκαν αποτελεσματικά, με συνέπεια να στείλει ανακοίνωση για τον αιφνίδιο χαμό του Δημήτρη Γκίμα. Την Δευτέρα το απόγευμα, στις 6μμ, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Δημήτρη Γκίμα. Η κηδεία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό στις 5.30μμ.

Κλειστά

Στα κλειστά, για να γνωρίζετε, επιτρέπεται ένα άτομο ανά 30 τετραγωνικά και απαγορεύεται κάθε είδους ομαδική προπόνηση, ενώ στα ανοιχτά συνολικά μπορούν να είναι 20 άτομα, επίσης για ατομικές προπονήσεις.

Ο Καλοθελητής: Οι κινήσεις του ΣΕΔΚΑ και η πρωτοβουλία του περιφερειακού συνδέσμου Reviewed by THE REFEREES on 3:22 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.