Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα μεγάλα ερωτήματα: Οι σχέσεις Βασιλακόπουλου-Αγγελόπουλου, η διαιτησία του ΕΣΑΚΕ και διαφοροποίηση της ΕΣΚΑ!!!

Η εμφάνιση του Γιώργου Βασιλακόπουλου στο SDNA ήταν ηγετική αλλά ταυτόχρονα... 
ενωτική, μη θέλοντας να "ρίξει κρασί στη φωτιά". Γι' αυτό κι όταν του τέθηκαν ερωτήματα για Αυγενάκη, Αγγελόπουλο, οι οποίοι του επιτέθηκαν κατά το πρόσφατο παρελθόν, ο πρόεδρος της ΕΟΚ δεν θέλησε να απαντήσει.


Υποτίμησε τον Μάκη Αγγελόπουλο;

Σε καμία περίπτωση, παρ' ότι κάτι τέτοιο θέλησαν να περάσουν σύμβουλοί του. Ο Βασιλακόπουλος απλά ανέφερε ότι "πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες, ακόμη και μίας ήττας". Και για τη διαιτησία είπε ότι και ο ίδιος που είναι τόσα χρόνια στο μπάσκετ, ακόμα δεν θεωρεί τον εαυτό του ειδικό.


Θα πάει η διαιτησία στον ΕΣΑΚΕ;

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη: «Είναι δυνατόν; Αυτά έχουν κριθεί παγκοσμίως εδώ και καιρό. Είναι δυνατόν 14 σωματεία να μαζευτούν να σκοτώνονται για το ποιος θα είναι διαιτητής. Πάντα όποιος χάνει θα φωνάζει. Κάθε φορά θα αλλάζουμε το σύστημα; Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα να τα συζητάμε και να θίγουμε το θεσμό της διαιτησίας. Η διαιτησία δεν μπορεί να πάει στα χέρια 14 ατόμων που αντιδικούν για το αθλητικό αποτέλεσμα».


Διακόπηκαν τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ;

Συνεχείς συσκέψεις ολίγων ατόμων έκαναν στην ΕΣΚΑ, ώστε να προχωρήσουν στη διακοπή των πρωταθλημάτων και τουρνουά αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Θα υπάρχει διαφοροποίηση σε σύγκριση με την ΕΣΚΑΝΑ. 

Η ΕΣΚΑ αναμένεται να μην υποβιβάσει ομάδες, όπως θα κάνει και η ΕΟΚ αλλά και θα πιέσει ώστε να ανέβουν αρκετές στην Γ' εθνική, εφόσον επιτραπεί από την ομοσπονδία. Όπως λέγεται υπάρχουν ομάδες από την Αθήνα που θέλουν και μπορούν να ανέβουν, ενώ αρκετές είναι αυτές που δεν θέλουν τη διάσπαση της Α2... 

Γίνονται διαιτητικά σεμινάρια στην Ευρωλίγκα;


Οι διαιτητές της Ευρωλίγκας κάνουν σεμινάριο μέσω ίντερνετ, με τον Ρίτσαρντ Στόουκς να δηλώνει ότι θα συνεχιστούν και μετά την επανέναρξη της σεζόν. Ο πρώτος επίσημος καλεσμένος ήταν ο Ντέιβιντ Κουτ, διαιτητής της Premier League και ο δεύτερος θα είναι ο Μαρ Ροβίρα, αθλητικός ψυχολογόγος. Από προπονητές πρώτο όνομα είναι ο Έτορε Μεσίνα της Αρμάνι Μιλάνο.


Αποχώρησε από την ενεργό δράση διαιτητής εν μέσω κορονοϊού;

Αποχώρησε ένας από τους καλούς διαιτητές του ACC (Atlantic Coast Conference). Αναφερόμαστε στον Mike Eades, ο οποίος πλέον, αναβαθμίζεται σε παράγοντα διαιτησίας. Σε ηλικία 56 χρόνων έχει σφυρίξει σε 3 φάιναλ φορ και 6 τελικούς.   


Γιατί οι διαιτητές του ΝΒΑ έχουν αριθμούς;

Για να αναγνωρίζονται από τους φιλάθλους μέσα στο γήπεδο, ενώ ο κάθε αριθμός των διαιτητών υπάρχει στο διαδίκτυο. Πλάκα - πλάκα λύνεται και το θέμα, όπου οι φίλαθλοι διαμαρτύρονταν σε λάθος ρέφερις...


Τα μεγάλα ερωτήματα: Οι σχέσεις Βασιλακόπουλου-Αγγελόπουλου, η διαιτησία του ΕΣΑΚΕ και διαφοροποίηση της ΕΣΚΑ!!! Reviewed by THE REFEREES on 2:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.