Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σε "ανοιχτή γραμμή" ΟΔΚΕ-ΚΕΔ!!! (προχωρούν γοργά τα διαιτητικά θέματα...)

Το πρώτο δου σου μετά την καραντίνα θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στην ΟΔΚΕ και τα θέματα είναι σημαντικά...


Ανοιχτή γραμμή ΟΔΚΕ-ΚΕΔ

Η συνεργασία ΟΔΚΕ και ΚΕΔ είναι απόλυτα αρμονικά και αγαστή και φαίνεται από την "ανοιχτή γραμμή" στην οποία βρίσκονται οι Μπούσιας, Ντάβαρης, Ελευθεριάδης με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Νίκο Παπαδημητρίου. 

Οι Γκρίζοι Λύκοι σας είχαν αναφέρει το εν λόγω θέμα με τον τίτλο Ενεργοποίηση ΟΔΚΕ-ΚΕΔ λόγω της έναρξης των πρωταθλημάτων!!! (οι κινήσεις που θα γίνουν...) και πλέον, τα πράγματα έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Οι καθηγητές διαιτησίας

Ένα κομμάτι είναι οι καθηγητές διαιτησίας, αφού θεωρείται βέβαιο ότι θα δοθεί έμφαση στον Γιώργο Τανατζή, ο οποίος τυγχάνει της εκτίμησης των υπευθύνων της ΦΙΜΠΑ. Μαζί του θα βρίσκονται και μέλη της ΟΔΚΕ, που είναι καθηγητές και ορίζονται παρατηρητές σε αγώνες της Α1. 

Αναλυτικά:


  • Η ΟΔΚΕ θα ζητήσει από τους συνδέσμους να ενημερωθεί για τυχόν προβλήματα τόσο των φορέων όσο και των ατόμων ξεχωριστά, τα οποία και θα συγκεντρωθούν και ταξινομηθούν για να αποσταλούν στην ΓΓΑ και τον Λευτέρη Αυγενάκη.


  • Το επιμορφωτικό σεμινάριο, που εξακολουθεί να έχει προγραμματιστεί στην Θεσσαλονίκη όπως και το προστάζ που ίσως να γίνει στην ίδια τοποθεσία. Μπορεί όμως, να γίνει και σε 3-4 περιοχές, ώστε να διευκολυνθούν οι ρέφερις.

Σε "ανοιχτή γραμμή" ΟΔΚΕ-ΚΕΔ!!! (προχωρούν γοργά τα διαιτητικά θέματα...) Reviewed by THE REFEREES on 1:12 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.