Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Στα παλιότερα των υποδημάτων του έγραψε τον ΣΕΔΚΑ ο Κώστας Κορομηλάς!!! (είχε ...συνέντευξη στο σάιτ των οπαδών του Ηρακλή)

Αυτό που έγινε πίσω από την κουρτίνα στο τριήμερο σεμινάριο του ΣΕΔΚΑ δεν έχει ξαναματαγίνει!!!

Στα παλιότερα των υποδημάτων του έγραψε τον ΣΕΔΚΑ ο Κώστας Κορομηλάς


Ο Κώστας Κορομηλάς αν και είχε προγραμματιστεί χθες Πέμπτη να μιλήσει στους Αθηναίους διαιτητές, εν τούτοις, τους έγραψε στα παλιότερα των υποδημάτων του!!! Και αντί του Κώστα Κορομηλά μίλησε ο συν επώνυμος, Ηλίας!!! Και σήμερα ξανά θα βγει ο Γιώργος Τανατζής, ο οποίος θα έχει εμπλουτίσει την εισήγησή του με νέα πράγματα. 


Η παρουσία κόουτς

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο ΣΕΔΚΑ ζήτησε από την ΟΔΚΕ καθηγητές διαιτησίας, προκειμένου να καλύψει το τριήμερο πρόγραμμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συμπεριλαμβανόταν και πρωτοκλασάτος προπονητής όπως άλλωστε συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. 


Η συνεννόηση με ΟΔΚΕ

Η ΟΔΚΕ, κατόπιν συνεννοήσεως και συναινέσεως μαζί τους, κατέληξε στους Γιώργο Τανατζή (την πρώτη μέρα) και τον Κώστα Κορομηλά (τη δεύτερη μέρα), ενώ σήμερα είχε προβλεφθεί η παρουσία κορυφαίου Έλληνα κόουτς. Και τι συνέβη τελικά;


Αρνήθηκε να μιλήσει ο Κορομηλάς

Ο Κατερινιώτης μίλησε την πρώτη μέρα, με ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία και χθες το πρωί οι Αθηναίοι επικοινώνησαν μαζί του με στόχο να οργανωθεί η τρίωρη ομιλία. Αιφνιδίως το μέλος της ΚΕΔ ανέφερε ότι δεν ήθελε να βγει στον "αέρα" και να μιλήσει στους ρεφς, αν και δώσει δύο ημέρες νωρίτερα την έγκριση στην ΟΔΚΕ.


Οι λόγοι της άρνησης του Βολιώτη

Τι μεσολάβησε και ο Βολιώτης έκανε πίσω; 


  • Κάποιοι λένε ότι θίχτηκε που μίλησε πρώτος ο Γιώργος Τανατζής...
  • Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι φοβήθηκε τη σύγκριση...
  • Κάποιοι άλλοι επιμένουν ότι ήθελε να μιλήσει και τις 3 ημέρες...
  • Άλλοι έκαναν πλάκα και ανέφεραν ότι δεν τον άφησε ο ΣΕΔΚΑ να βγει στην τηλεδιάσκεψη με τις ...πιτζάμες για να νιώθει σαν στο σπίτι του ή είχε υποχρεώσεις με το σάιτ των οπαδών του Ηρακλή όπου έπρεπε να τους εξηγήσει τους κανονισμούς διαιτησίας!!! 




    Κουτσομπολιά είναι όλα αυτά και κακίες, καθώς ο Κορομηλάς θα μπορούσε να είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις από τις 7 έως και τις 10 το βράδυ και να είναι δικαιολογημένος. 



Ουδείς γνωρίζει την αλήθεια, όμως είναι αλήθεια ότι έγιναν προσπάθειες να μεταπεισθεί. Αλλά ήταν αμετάπειστος... 

Στα παλιότερα των υποδημάτων του έγραψε τον ΣΕΔΚΑ ο Κώστας Κορομηλάς!!! (είχε ...συνέντευξη στο σάιτ των οπαδών του Ηρακλή) Reviewed by THE REFEREES on 10:09 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.