Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πάνε πίσω οι εκλογές της ΟΔΚΕ λόγω ΕΟΚ!!! (πότε θα ψηφίσουν οι σύνδεσμοι...)

Το 2020 θα είναι χρονιά εκλογών στις ομοσπονδίες, αλλά όχι για όλες. Ας πούμε η ΟΔΚΕ...
προσανατολίζεται να κάνει τις εκλογές στα τέλη Μαρτίου, εξαντλώντας όλο το χρονικό περιθώριο που της δίνει ο αθλητικός νόμο. Ούτως ή άλλως, έχουμε τον Φθινόπωρο εκλογές στην ΕΟΚ και όπως λένε ιθύνοντες την ομοσπονδία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μπερδευτούν οι δύο εκλογικές διαδικασίες. 

Το Μάρτιο κλείνει τον κύκλο το ΔΣ της ΟΔΚΕ 

Παράλληλα, η διοίκηση της ΟΔΚΕ πρέπει να κλείσει κάποια "μέτωπα" που ακόμα είναι ανοικτά, ώστε να ολοκληρώσει με επιτυχία το έργο της. Δεν είναι και λίγο να κλείνει έναν κύκλο μια ομοσπονδία, η οποία ταλαιπωρήθηκε αλλά και ταλαιπωρείται από πρώην παράγοντες της διαιτησίας που αποδείχθηκαν ανίκανοι να διοικήσουν αλλά κυρίως από παράγοντες που θέλησαν να βάλουν φωτιά πίσω τους, ώστε να μην πετύχει η επόμενη διοίκηση.

Τους στέλνει στο χρονοντούλαμπο της ιστορίας

Το σχέδιο που κατάστρωσαν για την πλήρη αποδυνάμωση, οικονομική και ηθική, του νέου δου σου της ομοσπονδίας απλά δεν πέτυχε, διότι το νυν συμβούλιο είχε τη δύναμη και το κουράγιο να ανακάμψει. Έτσι όχι, μόνο έκλεισε τις οικονομικές "τρύπες" και έφερε πάλι υγεία, αλλά είναι και στη διαδικασία να στείλει στο χρονοντούλαμπο της ιστορίας τους "αλεξιπτωτιστές" τύπου Καφέ, Ιωάννου, Ασλανίδη, Νικολούλη, Τσουντσουρα κ.α.

Το παλιό και το φθαρμένο άλλωστε, ανήκει στο παρελθόν κι αυτό είναι επιτυχία του συμβουλίου της ΟΔΚΕ... 

Πάνε πίσω οι εκλογές της ΟΔΚΕ λόγω ΕΟΚ!!! (πότε θα ψηφίσουν οι σύνδεσμοι...) Reviewed by THE REFEREES on 9:27 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.