Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο 13ος ...Αθλος: Ποιος στηρίζει τον Φασούλα!!!

 


Πρόκειται για μέγα Άθλο... 


Ο Θοδωρής Βαντόλας, ιδιοκτήτης της εταιρείας Άθλος, πέτυχε έναν άθλο, ξεχωριστό από τους άλλους. Ανακοίνωσε δημοσίως την υποστήριξή του στον Παναγιώτη Φασούλα, στον Γιάννη Μπουρούση, Περικλή Δορκοφίκη!!! 


Τι  αναφέρει η ανακοίνωση:

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι

Σε λίγες ημέρες, στις 15 Σεπτεμβρίου, έχουμε τις εκλογές της ΕΟΚ. Τόσο προσωπικά, ως άνθρωπος, αλλά και ως επικεφαλής μιας εκ των σημαντικότερων εταιριών αθλητικής ένδυσης (Athlos), επιλέγω να ταχθώ στο πλευρό του συνδυασμού «Πρώτα το Μπάσκετ».

Η εταιρία μου αποτελεί υποστηρικτή αυτής της κίνησης, που σκοπό έχει να αλλάξει την πορεία τού αγαπημένου μας αθλήματος. Η παρουσία τόσο σημαντικών ανθρώπων του μπάσκετ δίπλα στον Παναγιώτη Φασούλα, αποτελεί για εμένα εχέγγυο για την επόμενη μέρα!!

Τόσο ο επικεφαλής, όσο και οι Γιάννης Μπουρούσης, Περικλής Δορκοφίκης, Σάκης Τζαλαλής, Κώστας Νικάκης και όλοι οι υπόλοιποι άξιες και άξιοι υποψήφιοι, πείθουν ότι το μπάσκετ θα ξαναβρεί την αξιοπιστία και την αξιοκρατία του. Στοιχεία απαραίτητα για να μπορούμε να εργαστούμε και να συνεργαστούμε, για την πρόοδο του αθλήματος.

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι έχω άποψη και δεν φοβάμαι να την εκφράσω, μετρώντας πολιτικά κέρδη ή ζημιές. Θεωρώ ότι το μπάσκετ χρειάζεται αλλαγή και με τη βοήθεια όλων μας, αλλά κυρίως τη δική σας ψήφο, θα τα καταφέρουμε.

Υποψήφιος δεν είμαι, δεν ζητώ την ψήφο σας για μένα, αλλά παρακαλώ μετρήστε τη δύναμή σας, τη δύναμη της ψήφου σας και γίνεται εσείς η αλλαγή που θέλουμε να δούμε. Στις 15 Σεπτεμβρίου θα μετρηθούμε και θα αποφασίσουμε αν θέλουμε να συνεχιστεί αυτό που ζούμε τα τελευταία τρία χρόνια, ή αν θέλουμε να αλλάξουμε το μπάσκετ.

Όλοι μαζί για ένα καλύτερο μπάσκετ!



Ο 13ος ...Αθλος: Ποιος στηρίζει τον Φασούλα!!! Reviewed by THE REFEREES on 10:43 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.