Με την παρουσία της συντριπτικής πλειοψηφίας των ενεργών και μη διαιτητών του ΣΥ. Δ. ΚΑ. Κ. πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ο καθιερωμένος αγιασμός του Συνδέσμου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η Τακτική Γενική Συνέλευση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βαρδάβας Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης Μαρκάκης Χαράλαμπος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚ Μαγκανάς Ανδρέας & το μέλος της Γιαννακουδάκης Νικόλαος κι ο ταμίας της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος Μαχαιριανάκης Μιχάλης, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό σε όλους τους διαιτητές. Εκτός αυτών παραβρέθηκαν ο πρώην Πρόεδρος του ΣΥΔΚΑΚ κος Επιτροπάκης Γεώργιος κι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών κος Σμυρνάκης Ορέστης. Είχαμε και την τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, όπου παρουσιάστηκαν από τον Παναγιώτη Μακρή τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την προηγούμενη χρονιά, ενώ έγινε ενημέρωση επί των οικονομικών από τον ταμία κο Γιώργο Βαλούρδο.

0 Σχόλια
Καλώς ήρθατε στη Γκρίζα Ζώνη. Ο διάλογος για τη διαιτησία είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να γίνεται με επιχειρήματα και σεβασμό. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν θα εγκρίνονται.