μέλος του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου Κώστα Κουνελλέ, για τον οποίο οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου ήταν ιδιαίτερα σημαντικές στη ζωή του.
Αρχικά παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του Εμμανουέλα Γκότση στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στο Φαληράκι και στη συνέχεια βάφτισε την κορούλα του Μαρία- Αγγελίνα στον Ιερό Ναό του Πανορμίτη στη Σύμη.
Μάλιστα στις δύο σημαντικές αυτές εκδηλώσεις της ζωής του, το «παρών» έδωσε και ο αδερφός του Ηλίας Κουνελλές μαζί με την οικογένεια του, που ήρθαν από την Κύπρο, όπου διαμένουν τα τελευταία χρόνια.
Οι Γκρίζοι Λύκοι του εύχονται υγεία, ευτυχία και ακόμα περισσότερα πράγματα...
Πηγή: 12sports

0 Σχόλια
Καλώς ήρθατε στη Γκρίζα Ζώνη. Ο διάλογος για τη διαιτησία είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να γίνεται με επιχειρήματα και σεβασμό. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν θα εγκρίνονται.