Απ'΄αυτούς μόνο Τάσος Κάρδαρης και ο Φώτης Καλογερόπουλος σφύριξαν ματς στην Α1, με τον πρώτο να προωθείται ακόμα ψηλότερα.
Ο Κάρδαρης σφύριξε 4 ματς στην Α1, 11 στην Α2, 6 στη Β' και στη Γ' και ο Καλογερόπουλος 1 στην Α1 (ΠΑΟ-Λαύριο), 3 στην Α2, 12 στη Β', 2 στην Α1 γυναικών και 5 στη Γ'.
Από 4 στην Α2 σφύριξαν οι Νίκος Μαγκουνής και Ζαχαρίας Τσαχάκης, με τον πρώτο να έχει 9 στη Β', 4 στην Α1 γυναικών και από 1 στη Γ και την Α2 γυναικών, ενώ πήγε πρόσφατα και στους σχολικούς αγώνες στην Κύπρο.
Ο Τσαχάκης από την άλλη, έχει παίξει 21 συνολικά έναντι 19 του Μαγκουνή, έχοντας 14 στη Β', 4 στην Α2, 2 στην Α1 γυναικών και 1 στη Γ΄.
Ο Κώστας Στρέμπας σφύριξε 23 συνολικά, έχοντας 3 στην Α2, 16 στη Β', 1 στην Α1 γυναικών και 3 στη Γ'.
Ο Νίκος Μηλαπίδης έχει συνολικά 22 ματς, έχοντας 3 στην Α2, 14 στη Β', 2 στην Α1 γυναικών και 3 στη Γ' εθνική.
Ο Θόδωρος Ραχιώτης τέλος, έχει 18 ματς με 1 στην Α2 (Παγκράτι - Χολαργός), 5 στη Β' εθνική, 3 στην Α1, 7 στη Γ' και 2 στην Α2.

0 Σχόλια
Καλώς ήρθατε στη Γκρίζα Ζώνη. Ο διάλογος για τη διαιτησία είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να γίνεται με επιχειρήματα και σεβασμό. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν θα εγκρίνονται.