Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή διαιτητού!! (τι έχε συμβεί...)

Έγινε ένας αγώνας στην πρωτεύουσα και οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή. Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι ο εν λόγω ρέφερι είναι προπονητής και δεν θα έπρεπε να σφυρίξει.

Αναφερόμαστε σε αγώνα της τρίτης φάσης του σχολικού πρωταθλήματος, όπου μετείχε και το 2ο ΓΕΛ Πάτρας που έχασε από το 1ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής με 45-42.

Οι γονείς των μαθητριών της πατρινής ομάδας έκαναν ένσταση γιατί ο ορισθείς (από την ΔΔΕ Αθήνας) β' διαιτητής, δεν είναι επίσημος διαιτητής μπάσκετ, αλλά προπονητής.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, διαιτήτευσαν τον αγώνα με φόρμα, ενώ ο άλλος διαιτητής με την επίσημη στολή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ακολούθησε ένσταση, η οποία απορρίφθηκε.

Το μπλογκ μίλησε με υπεύθυνο από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η ένσταση δεν είναι στη δικαιοδοσία του Υπουργείου. «Οι δυο ομάδες άρχισαν και τελείωσαν το παιχνίδι, χωρίς κανένα παρατράγουδο. Οτι και να έγινε έπρεπε να λυθεί, μεταξύ των δύο διευθύνσεων και όχι από το Υπουργείο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Πηγή: tsiotras
Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή διαιτητού!! (τι έχε συμβεί...) Reviewed by THE REFEREES on 8:37 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.