Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκάλυψη: Ο ΕΣΑΚΕ ζητάει την αποπομπή του Συμεωνίδη από την ΚΕΔ!!! (και έρχεται μήνυση από Γκόντα)

Ένα άνευ προηγουμένου θέμα έχει δημιουργηθεί στην ΕΟΚ, με τη δυσαρέσκεια πολλών συλλόγων της Α1 στο πρόσωπο του γενικού συντονιστή, Στέλιου Συμεωνίδη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα για πρώτη φορά έφθασαν στα αυτιά κορυφαίου στελέχους της ΕΟΚ η είδηση περί αποπομπής του Θεσσαλονικού από την ΚΕΔ!!!
Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και πρόεδροι αρκετών συλλόγων, οι οποίοι δεν διατηρούν καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του Προμηθέα, Βαγγέλη Λιόλιου, ζήτησαν από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, να θέσει θέμα απομάκρυνσης του Συμεωνίδη λόγω της αγοράς των δύο Κόφι Άιλαντ στην Θεσσαλονίκη. 

Το αίτημα μεταβιβάστηκε στην ΕΟΚ, ενώ όπως λέγεται, υπέρ της αποπομπής έχουν ταχθεί και κυβερνητικά στελέχη.

Η υπόθεση αγοραπωλησίας των Κόφι Άιλαντ δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους προέδρους της Α1, οι οποίοι ζητούν την "κεφαλήν επί πίνακι". 

Από την πλευρά της ΕΟΚ έχει υποβαθμιστεί πλήρως το θέμα και επισημαίνεται ότι δεν συντρέχει λόγος απομάκρυνσης, διότι ο Συμεωνίδης αγόρασε τις δύο καφετέριες και δεν του χαρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας.

Εννοείται ότι ουδόλως ενδιαφέρει τον Λιόλιο η συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς όπως επαναλαμβάνει η εταιρία προέβη σε μια αμιγώς επαγγελματική κίνηση. 

Ενδιαφέρον, πάντως, εξακολουθεί να έχει το θέμα, με τον Σπύρο Γκόντα να καταθέτει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση αναφορικά με τα όσα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε.

Αλλά και ο γενικός συντονιστής έχει προχωρήσει σε μήνυση κατά των Γκόντα και Φούφη...

Και μη χειρότερα...
Αποκάλυψη: Ο ΕΣΑΚΕ ζητάει την αποπομπή του Συμεωνίδη από την ΚΕΔ!!! (και έρχεται μήνυση από Γκόντα) Reviewed by THE REFEREES on 2:54 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.