Οι δύο διαιτητικές εκπλήξεις στην κλήρωση της ΚΕΔ

Παρακολουθώντας σήμερα τους ορισμούς των διαιτητών της Α1 μας έκαναν εντύπωση δύο στοιχεία. Το πρώτο είναι η απουσία...
του Ηλία Κορομηλά από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής και το δεύτερο η παρουσία, ταυτόχρονα, τριών νεότερων αλλά άκρως ταλαντούχων ρέφερις.

Αναφερόμαστε στους Πιτσίλκα, Κάρδαρη και Ζαχαρή, οι οποίοι ορίστηκαν στους αγώνες Χολαργός-Κολοσσός Ρ.,  Κύμη-Ολυμπιακός και Ήφαιστος-Πανιώνιος. 

Οι τρεις διαιτητές από τη Λάρισα, την Αθήνα και το Βόλο αντίστοιχα μπήκαν μαζί στη 2η αγωνιστική της Basket League, κάτι που δείχνει ότι η ΚΕΔ θέλει να τοποθετήσει και "νέο αίμα".

Από την άλλη, απουσίαζε ο Ηλίας Κορομηλάς και ο λόγος είναι απλός, δεδομένου ότι σφυρίζει την Παρασκευή το βράδυ στην Λιθουανία τη Ζαλγκίρις με την Μπασκόνια.