Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η αξιολόγηση των διαιτητών της Β' εθνικής!!! (ποια είναι τα μεγάλα προβλήματα...)

Τα διαιτητικά προβλήματα στη Β' εθνική είναι δύο: Το πρώτο ότι "πέφτει ξύλο" και οι διαιτητές πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυστηροί, ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση.
Το δεύτερο είναι ότι τα κριτήρια στα σφυρίγματά τους δεν είναι τα ίδια, ενώ διαφέρουν από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο. Χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση.

Πως είδαμε τα ματς του πρώτου ομίλου;

Γ. Γεννηματάς 17.00 Πρωτέας Βούλας-Πεντέλη Σπυρόπουλος-Ορφανός Ιορδ. (Παλάτος): Έγινε ένα μπασκετικό παιχνίδι, στο οποίο ήταν ανώτερος ο Πρωτέας και πήρε δίκαια τη νίκη. Οι διαιτητές τα πήγαν μια χαρά. 

Χρ. Αγγουράκης 17.00 Δάφνη Δ.-ΚΑΟ Κορίνθου Φάκαρος-Τσιμπούρης (Ζερδεβάς): Διεξήχθη ένας κακός αγώνας, με πολλές επαφές και ιδιαίτερα προς τα τελευταία λεπτά. Ο Ροδίτης και ο Καλαματιανός διαχειρίστηκαν ορθά το παιχνίδι και το μόνο που θα μπορούσαν να είχαν κάνει ήταν να δώσουν τεχνική ποινή στον ΚΑΟΚ...

Στ. Καλαϊτζής 17.00 Πανερυθραϊκός-Γλαύκος Κοντίλης-Νάστος (Άκελ): Πολύ σκληρό ήταν το ματσάκι στην Ερυθραία, όπου οι διαιτητές έδωσαν πολλά φάουλ. Στο τέλος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πήραν τη νίκη. 

Αγ. Δημητρίου (Ν) 17.00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Παγκράτι Παπαθανασίου-Σκουλαρίκης (Σταματόπουλος): Δύο ώρες και και πέντε λεπτά διήρκησε το παιχνίδι, καθώς έγιναν πολλά φάουλ ενώ δεν έλειψε και η γκρίνια. Στο τέλος οι διαιτητές πήραν συγχαρητήρια από τον ηττημένο (π.χ. Καλκάνης), όμως μετά από λίγο μάθαμε ότι ο Κρόνος αδικήθηκε κατάφορα!!! Και αναφέρθηκε ότι οι διαιτητές πρέπει να σφυρίζουν με γνώμονα την ισότητα και όχι την βαθμολογική θέση... Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων...

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σφύριξε για πρώτη φορά ματς Β' εθνικής ο Δημήτρης Σκουλαρίκης από την Αθήνα και μάλιστα ήταν αρκετά καλός. 

Εσπέρου 17.00 Έσπερος-Ένωση Ιλίου Ουσταμπασίδης-Ζιώγας (Ζώης)
Παρ' ότι η διαιτησία πήγε καλα, ωστόσο, υπάρχει τιμωρία (Ουσταμπασίδης) λόγω του καλαθιού που επιτεύχθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, που αν και ήταν τρίποντο τελικά, χρεώθηκε δίποντο.

Στρέφη 17.00 Τρίτων-Πανελευσινιακός Μπίκας-Γιακείμη (Δούκας)
Στο πειθαρχικό έλεγχο εστίασαν την προσοχή τους οι διαιτητές σε ένα δύσκολο παιχνίδι., Μάλιστα, έδωσαν μια τεχνική ποινή στον πάγκο της Ελευσίνας και μια στο προπονητή της, ο οποίος μπήκε στο παρκέ. Η διαιτησία τα πήγε αρκετά καλά και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα...

1ο Κλ. Μάνδρας 17.00 Μανδραϊκός-Δούκας Καλογερόπουλος Φ.-Τηγάνης (Ηπιώτης)
Εξαιρετική ήταν η διαιτησία σε ένα ακόμα παιχνίδι, με τον δεύτερο διαιτητή να είναι η αποκάλυψη. Γι' αυτό, άλλωστε και του δίνονται οι ευκαιρίες από την ΚΕΔ.

Ναυπλίου 17.00 Οίαξ Ναυπλίου-Παπάγου Καμήτσος-Σταθόπουλος
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίχθηκε το ματς, με τους διαιτητές να είναι αρκετά καλοί.  
Η αξιολόγηση των διαιτητών της Β' εθνικής!!! (ποια είναι τα μεγάλα προβλήματα...) Reviewed by THE REFEREES on 7:43 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.