Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Λάτρης του Ντάριο Φο η διοίκηση του ΟΣΦΠ: Μέχρι και η Ευρωλίγκα ερευνά τις απληρωσιές!!! (ο ΠΣΑΚ τι λέει για τα οφειλόμενα;)

Η κωμωδία του Ντάριο Φο "Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω!" φαίνεται να είναι η αγαπημένη της διοίκησης του ΟΣΦΠ, η οποία φαίνεται ότι θα φθάσει #mexritelous με την απληρωσιά και τα χρωστούμενα στους παίκτες!!!

Έρευνα για χρωστούμενα της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε αθλητές της άνοιξε η Ευρωλίγκα, μετά από καταγγελία τους στην Ένωση Παικτών της διοργάνωσης.

Και να ήταν μόνο αυτό!!! Λέγεται ότι σε Έλληνες παίκτες χρωστάει περίπου 13-15 μηνιάτικα, γεγονός που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα.

Η επιτροπή ελέγχου διαχείρισης της EuroLeague αναφέρει τον Ολυμπιακό στην επιτροπή οικονομικών για την περαιτέρω παρακολούθηση  της ομάδας  σχετικά με την συμμόρφωσή της με τους κανόνες για την οικονομική σταθερότητα μετά από την καθυστέρηση πληρωμής μισθών. Ο κανονισμός αφορά τις πληρωμές προς τους παίκτες της ομάδας. 

Η υπόθεση προέκυψε από καταγγελία στην Ένωση Παικτών της EuroLeague (ELPA). Η διαδικασία κινείται με βάση την παραβίαση των κριτηρίων του Άρθρου 3.a). Η παραπομπή της υπόθεσης στην επιτροπή οικονομικών θα οδηγήσει σε απόφαση μέσα στις επόμενες 30 ημέρας, σύμφωνα με το Άρθρο 33 του Πειθαρχικού Κώδικα της EuroLeague.
Λάτρης του Ντάριο Φο η διοίκηση του ΟΣΦΠ: Μέχρι και η Ευρωλίγκα ερευνά τις απληρωσιές!!! (ο ΠΣΑΚ τι λέει για τα οφειλόμενα;) Reviewed by THE REFEREES on 7:31 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.