Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τ. Σχινάς: "Αν ήμουν Αναστόπουλος θα δήλωνα κώλυμα στο ματς"!!! (η ΓΓΑ να κληρώνει τα μέλη της ΚΕΔ)

Για όλους και για όλα τα διαιτητικά θέματα μίλησε ο Τόμι Σχινάς στο ραδιόφωνο του Sport24.
Αναλυτικά:


  • Είναι δεδομένο ότι στιγματίζεται ο διαιτητής, όπως ο Τάκης Αναστόπουλος. Αν ήμουν Αναστόπουλος θα δήλωνα κώλυμα. Οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται από την πολιτεία θεσμικά. Το πρόβλημα ξεκίνησε νωρίτερα, αφού το μπάσκετ είναι στο χειρότερό του. Γίνονται 30.000 αγώνες και όλοι μιλάμε για τον ΟΣΦΠ και τον ΠΑΟ. Έχουμε πολύ καλούς διαιτητές και τα παιχνίδια βγαίνουν χωρίς πρόβλημα. 
  • Με τον Κοντονή προσπαθήσαμε να παρέμβουμε στο αυτοδιοίκητο και ήρθε ...νωρίτερα το Πάσχα!!! 


  • Αν θέλεις να κάνεις αλλαγές, τότε αλλάζεις τον αθλητικό νόμο ως προς τη δομή της ΚΕΔ. Το πρότυπο είναι να διαφαντεύουν τη διαιτησία οι παράγοντες; Σας αρέσει το πρότυπο της Κύπρου. Δεν μιλάω για πρόσωπα αλλά και θεσμούς.


  • Το σωστό είναι τα μέλη της ΚΕΔ να βγαίνουν με κλήρωση από τους αξιωματούχους της ΓΓΑ. Να μπαίνουν οι διεθνείς ρέφερις και να κληρώνονται, αλλά και πάλι δεν θα ξέρουμε αν θα κάνουν καλά τη δουλειά τους. 


  • Ήταν άκαιρο ότι έγινε, αφού η απόφαση για το πως θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα είναι 13-1. Έχουμε χορηγίες, τηλεοπτικά δικαιώματα κλπ. Το πιο λογικό είναι να ολοκληρωθεί η χρονιά και στη συνέχεια να βάλουμε κανόνες και αρχές. Είναι λάθος τα όσα συνέβησαν, διότι το πρωτάθλημα κλονίζεται. Ο κόσμος βλέπει όλα αυτά και στρέφει το βλέμμα του αλλού. Βάζουμε βόμβα στα θεμέλια του μπάσκετ, στο οποίο δραστηριοποιούμαστε!!! Ότι ασχολείται ο Γιαννακόπουλος μαζί μου είναι σημαντικό. Έγινα γνωστός μέσα από το μπάσκετ και με "πονάει".
  • Το πρόβλημα είναι το πως αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και όχι το μπάσκετ. Ας φτιαχτεί μια ...νέα λίγκα να παίζουν οι δύο τους! Αν θέλουμε να φτιάξουμε το μπάσκετ, τότε να καλέσουμε δύο ομάδες από την Κύπρο και να κάνουμε ένα κλειστό πρωτάθλημα με τη στήριξη του κράτους. Ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Να δώσουμε μια τρίτη θέση σε ελληνική ομάδα στην Ευρωλίγκα.

  • Στα τέλη Ιουνίου πρέπει να βρεθούμε όλοι (ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ, ΠΣΑΚ κ.α.) και να συμφωνήσουμε σε απλά πράγματα. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία όλων. Εδώ έγινε σύσκεψη υπό τον Βασιλειάδη και παρ' ολίγο να παίξουν ξύλο. Αν δεν γίνει η συνάντηση θα είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω.

  • Όταν με βλέπουν στο δρόμο μου δίνουν συγχαρητήρια επειδή "φοράω παντελόνια". Πείτε μου πόση αξιοπρέπεια είχε ο Ψαράκης, ο οποίος έπεσε κατηγορία μέσα από μια συγκυρία πραγμάτων. Αν ήταν άλλος θα ζητούσε από τον κόσμο να ξεσηκωθεί. Είναι δυνατό οι παράγοντες να μιλούν με την Θύρα 7 για να ληφθεί μια απόφαση. Και να σκεφτείτε ότι διατηρώ άριστες σχέσεις με τους φιλάθλους της Θύρας 7.

  • Σταμάτησα να παίζω τον Παναθηναϊκό το 2017, γιατί δυστυχώς με έχει εξαιρέσει ο κύριος Γιαννακόπουλος. Αυτό που έχω να πω είναι οτι δεν γίνεται να λες ότι δεν γίνεται να εξαιρείς διαιτητές και εσύ να εξαιρείς.

  • Εμένα ήταν μία υπόθεση όπου κινήθηκα νομικά για κάποια πράγματα που αναφέρθηκαν για εμένα και ακολούθησα την δικαστική οδό, με αποτέλεσμα να υπάρξει η εξαίρεσή μου.

  • Υπάρχει μία απόφαση και σέβομαι τους θεσμούς. Το μπάσκετ δεν είναι το μόνο πράγμα που ασχολούμαι στην ζωή. Έχω άλλα εννέα πράγματα στην ζωή μου, δεν πρόκειται να ζητήσω κάτι. Έχει ακολουθηθεί η δικαστική οδός, έχουν βγει κάποιες αποφάσεις τις οποίες δεν πρόκειται να αναφέρω επειδή βρίσκονται σε αρχικό στάδιο".

  • Την επόμενη χρονιά έπαιξα τον τελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και όλοι έλεγαν τι καλή διαιτησία και τι καλή δουλειά έγινε Γιατί; Επειδή δεν έπαιζαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Δεν αρχίζει και τελειώνει η ζωή μας στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκο.

Τ. Σχινάς: "Αν ήμουν Αναστόπουλος θα δήλωνα κώλυμα στο ματς"!!! (η ΓΓΑ να κληρώνει τα μέλη της ΚΕΔ) Reviewed by THE REFEREES on 12:05 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.