Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η απόφαση του ΟΣΦΠ για την Α2, η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων και ο διαιτητής που ξεχώρισε...

Ο Ολυμπιακός το είπε και το έκανε... Δεν πήγε στον ΟΑΚΑ να παίξει με τον ΠΑΟ και θεωρητικά υποβιβάζεται...
🧘‍♀️Θεωρητικά, γιατί πρακτικά περιμένει το ΑΣΕΑΔ να τον δικαιώσει και να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά. Όλο το βάρος έχει πέσει εκεί...

🛀Εξ ου και το πρακτικό της περασμένης Πέμπτης που διέρρευσε από τον ΑΣΕΑΔ και δημοσιοποιήθηκε. Προφανώς υπάλληλοι του συμβουλίου διέπραξαν την γκάφα και εξέθεσαν τους εμπνευστές του σεναρίου περί Συμεωνίδη.

🏌️‍♀️Άπαντες αναρωτιούνται πως είναι δυνατό ο Ολυμπιακός να τα έχει με την ΕΟΚ και να παίζει στο πρωτάθλημα της του χρόνου. Η ομοσπονδία ίσα που βγάζει χορηγία από τη συμμετοχή του ΟΣΦΠ στην Α2.

🏊‍♀️Η απάντηση είναι απλή και τη γράψαμε από την πρώτη στιγμή: Ο Ολυμπιακός με την κίνηση αυτή βάζει φραγμό σε διαθέσεις άλλων επιχειρηματιών να δημιουργήσουν έναν δεύτερο Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα.

👇Αυτό ήταν εξ αρχής το σχέδιο παραγόντων και με την απόφαση αυτή οι Αγγελόπουλοι δεν τους δίνουν χώρο στην Ελλάδα. Είναι τόσο απλά τα πράγματα...

👌Α, για όσους θέλουν να μάθουν για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, τους λέμε απλά: Ό,τι ακριβώς αναφέρει η προκήρυξη!!! Αυτή είναι η απόφαση της επιτροπής πρωταθλημάτων.

👋Ό,τι ακριβώς αναφέρει η προκήρυξη. Για όσους λοιπόν, δε την έχουν διαβάσει τους λέμε: Οι ομάδες που υποβιβάζονται δεν παραμένουν στην κατηγορία. Άρα τα πλέι άουτ έχουν μεγάλη σημασία. Οι ομάδες αυτές πηγαίνουν στο τέλος της κατώτερης κατηγορίας.

😀Ως εκ τούτου, οι ομάδες που θα ανέβουν θα είναι αυτές που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις...
  
💥Γράψαμε για τα γυναικεία ζευγάρια Γιακείμη-Γρίβα και Φραγκούλη-Γαρίνη αλλά μας διέφυγε η Γεωργία Νικολοπούλου, η οποίοι είχε ντεμπούτο σε ματς της Β' εθνικής. Πρωτέας - Πεντέλη σφύριξε η πρόεδρος του συνδέσμου Νότιας Αττικής, δίπλα στον έμπειρο Θανάση Μπούκα και τα πήτγε εξαιρετικά. Ήταν αρκετά δυνατό ματς, στο οποίο επικράτησε ο φιλοξενούμενος, αλλά και οι δύο προπονητές έδωσαν συγχαρητήρια.

🆗Η Νικολοπούλου δείχνει βελτίωση και αυτοπεποίθηση...

😵Α, για όσους είναι συλλέκτες φύλλων αγώνων, σας παραθέτουμε και το ΦΑ του ...ντέρμπι.


Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η απόφαση του ΟΣΦΠ για την Α2, η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων και ο διαιτητής που ξεχώρισε... Reviewed by THE REFEREES on 10:54 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.