Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο ...ΑΕΚτζής Βαγγέλης Λιόλιος πέταξε εκτός τελικού την ομάδα της καρδιάς του!!! (οι δουλειές που ετοιμάζει στην Ισπανία...)

Ανήσυχο πνεύμα γαρ, ο Βαγγέλης Λιόλιος βάζει στόχο και απλά τον πετυχαίνει. Ο πρώτος ήταν...
να δημιουργηθεί σε όλη την Ελλάδα η αλυσίδα Κόφι Άιλαντ και υλοποιήθηκε με επιτυχία και ο δεύτερος να βγει εκτός συνόρων. 

Πρώτα στην Αγγλία και πλέον κινείται και προς την πλευρά της Ισπανίας, γι' αυτό και ίσως ενδιαφέρεται να έχει άριστες σχέσεις με τον Μπερτομέου.

Αγωνιστικά στόχος είναι να φτιάξει ένα τριετές πλάνο, ώστε να φθάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Η απουσία του Ολυμπιακού, λοιπόν, του έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία, την οποία και άρπαξε στα ματς με την ΑΕΚ. Ενωσίτης από κούνια είναι ο Βαγγέλης Λιόλιος αλλά η αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πάτρα, τον ώθησε να κάνει κάτι νέο: Τον Προμηθέα. 

Ο πιο εύκολος δρόμος ήταν να αναλάβει τον Απόλλωνα Πατρών, όμως προτίμησε τον δύσκολο και τον πιο δύσβατο: Να δημιουργήσει μια ομάδα από το μηδέν. Παράλληλα, έχει φτιάξει μια εξαιρετική κατάσταση στο κομμάτι των ακαδημιών. Στόχος τους είναι να μεγαλώσει ο σύλλογος και να έχει πιο στέρεες βάσεις με τους παίκτες των ακαδημιών του.
Ο ...ΑΕΚτζής Βαγγέλης Λιόλιος πέταξε εκτός τελικού την ομάδα της καρδιάς του!!! (οι δουλειές που ετοιμάζει στην Ισπανία...) Reviewed by THE REFEREES on 10:14 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.