Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απίστευτες ειδήσεις: Στο "χείλος του γκρεμού" δύο ομάδες που ανέβηκαν "αέρα"!!! (ανακατατάξεις στις εθνικές κατηγορίες...)

Έκπληξη πρώτου μεγέθους θα αποτελέσουν το ενδεχόμενο μικρού μπάτζετ ή ακόμα και αποχώρησης από το πρωτάθλημα, δύο ομάδων που που ανέβηκαν το σκαλοπάτι στις εθνικές κατηγορίες σχετικά εύκολα!!!

>> Ο πρώτος σύλλογος φέρεται να είναι το Αιγάλεω, όπου ήταν ο πρωταθλητής στην Γ' εθνική!!! Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι δύσκολο να βαδίσει στα μονοπάτια της Β΄ εθνικής κι αυτό είναι ένα πρόβλημα.

>> Οι παίκτες με τους οποίους είχαν συμφωνήσει οι παράγοντες δεν υπόγραψαν και βρίσκονται σε άλλη ομάδα. Ελπίζουμε να μην είναι έτσι πάντως...

>> Ο δευτεραθλητής, Ιωνικός Νου Φου, υπάρχει ενδεχόμενο να μην συνεχίσει με την ίδια φόρα, αφού άπαντες διαπιστώνουν απουσία της πόλης. 

>> Χθες το απόγευμα έγινε συμβούλιο και τα πράγματα δείχνουν δύσκολα, αφού έχουν ζητηθεί να γίνουν τρία πράγματα. Αν δεν συμβούν, τότε αποσύρονται οι άνθρωποι που βοήθησαν την ομάδα.

>> Δύο παλιές καραβάνες της διαιτησίας θα δούμε λίαν συντόμως σε μια φιέστα, που ετοιμάζει η Παναχαΐκή για την άνοδο της στην Γ' Εθνική, μετά από 10 χρόνια... Η απονομή του τίτλου θα γίνει την Κυριακή 16/5 στις 7:30 το απόγευμα στο γήπεδο της ομάδας και εκεί θα δούμε να σφυρίζουν ο Γιάννης Κόντης και ο Χριστόφορος Σταμόπουλος.

Απίστευτες ειδήσεις: Στο "χείλος του γκρεμού" δύο ομάδες που ανέβηκαν "αέρα"!!! (ανακατατάξεις στις εθνικές κατηγορίες...) Reviewed by THE REFEREES on 8:07 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.