Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Καλοχαιρέτας... ο Βασιλειάδης: Δεν υπέγραψε την επιχορήγηση των ομοσπονδιών!!! (και δίνει αβέρτα - κουβέρτα δωρεές σε ομάδες της νότιας Αττικής...)

Ανεπανάληπτος είναι ο Γιώργος Βασιλειάδης!!! Μοιράζει ασυστόλως χρήμα σε ομάδες του νοτίου τμήματος της Αττικής, όπου θα κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής, αλλά δεν υπογράφει τις επιχορηγήσεις των ομοσπονδιών!!!
Στον "αέρα" είναι οι προετοιμασίες των εθνικών ομάδων και του μπάσκετ εξαιτίας της πρόθεσης του υποψήφιου βουλευτή να βολέψει όλες τις ομάδες στο νότιο τομέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Δ. Κονταράκη στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, δεκάδες αποφάσεις που φέρουν την υπογραφή του «μοιράζουν» ζεστό χρήμα σε σωματεία όλης της Ελλάδας, από τα οποία βέβαια δεν λείπουν αυτά που βρίσκονται στον νότιο τομέα της Β’ Αθήνας, όπως το Π. Φάληρο και ο Ταύρος. Εκεί δηλαδή που ο ίδιος θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύοντας ότι παίζει καλύτερα όταν παίζει… στην έδρα του.

Στη Διαύγεια φαίνεται ότι την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου υπέγραψε 11 αποφάσεις έκτακτης οικονομικής επιχορήγησης σε αθλητικά σωματεία διαφόρων περιοχών της χώρας, αλλά και ενέκρινε πιστώσεις το ΟΑΚΑ. Μόνο για έκτακτη οικονομική ενίσχυση τον Ιούνιο εγκρίθηκαν δεσμεύσεις ποσών που ξεπερνούν τα 75.000 ευρώ...

Κι όμως, δεν έχει υπογράψει τις επιχορηγήσεις των ομοσπονδιών από τον Ιούνιο έως και το τέλος του χρόνου, με συνέπεια να υπάρχει πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία αυτών. Κυρίως στον τομέα των εθνικών ομάδων, που δεν θα έχουν χρήματα για την εξυπηρέτηση...

Αναλυτικά:


  • Στις 3 Ιουνίου, ο κ. Βασιλειάδης υπέγραψε μεταξύ άλλων την έκτακτη επιχορήγηση του αθλητικού συλλόγου Νίκη Λευκάδας με 10.000 ευρώ. 
  • Στις 6 Ιουνίου ενέκρινε την έκτακτη οικονομική επιχορήγηση του φορέα «Αγώνας Ψηλορείτη» με 5.000 ευρώ, της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων με 10.000 ευρώ, του αθλητικού ομίλου «Κύδων Χανίων» με 5.000 ευρώ, του αθλητικού συλλόγου Αυλίζας Αχαρνών «Η Ελπίδα» με 6.000 ευρώ, του φορέα «Ηλυσιακός Αθλητικός Ομιλος» με 15.000 ευρώ, του αθλητικού συλλόγου «Αγιαξ Ταύρου» με 10.000 ευρώ και του Παναθλητικού Ομίλου Αγίου Θωμά Γουδή με 5.000 ευρώ. 
  • Στις 7 Ιουνίου, υπεγράφησαν με fast track διαδικασίες δύο ακόμα αποφάσεις: Οι έκτακτες οικονομικές επιχορηγήσεις του αθλητικού συλλόγου Λευκάδας «Φίλανδρος» με 5.000 ευρώ και του γυμναστικού ομίλου Παλαιού Φαλήρου «Η Αρμονία» με 5.000 ευρώ.


Πάντως και όλος ο Μάιος, που ήταν αντίστοιχα εκλογικός μήνας και μάλιστα με τρεις κάλπες (ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές και περιφερειακές), είχε αμείωτη ροή έκτακτων χρηματοδοτήσεων, όπως στο ΠΕΑΚ Πατρών (Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο) με 500.000 ευρώ.

Πηγή: greekmoney
Καλοχαιρέτας... ο Βασιλειάδης: Δεν υπέγραψε την επιχορήγηση των ομοσπονδιών!!! (και δίνει αβέρτα - κουβέρτα δωρεές σε ομάδες της νότιας Αττικής...) Reviewed by THE REFEREES on 1:33 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.