Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο ΚΕΔάρχης "τρυπώνει": Το περιεχόμενο της επιστολής του Παπαθανασίου και το τρυφερό τετ α τετ...

Ωραία έμαθα ότι ήταν τα όσα έγραψε ο Στέφανος Παπαθανασίου για τα μέλη του ΣΕΔΚΑ στο έγγραφο της παραίτησής τους, που στάλθηκε.

>> Μέχρι στιγμής, οι διαιτητοπαράγοντες έχουν δώσει όρκο τιμής ότι δεν θα βγει λέξη προς τα έξω, αλλά ο πρώην γου γου ήταν ασυγκράτητος. 

>> Ο Στέφανος έχει πάρει "ανάποδες", κάτι που αποτύπωσε πιστά στο χαρτί που έστειλε.

>> Ο Θόδωρος Βιδάλης έδωσε εντολή να "θαφτεί" η επιστολή και να ανακοινωθεί σε μόλις έναν άνθρωπο...

>> Α, ανέφερα τον Θόδωρο Βιδάλη και θυμήθηκα ότι τον είδα σήμερα στην ΕΟΚ. Δίπλα του ήταν ο Νίκος Ζαβλανός με τον Σταύρο Δουβή, οι οποίοι συζητούσαν. 

>> Σήμερα μεσημεράκι καθόμουν και αγνάντευα κάπου ψηλά. Εκεί στον Πύργο των Αθηνών, στους Αμπελόκηπους. Την ώρα που έπινα τον τοματόζουμο, να σου μια γνωστή διαιτητική φυσιογνωμία. 

>> "Μοιάζει με τον Ηλία Καφφέ", σκέφθηκα: "Τον πρώην πρόεδρο της ΟΔΚΕ, που για χάρη του οι σύνδεσμοι συσπειρώθηκαν και τον έδιωξαν κακήν - κακώς από την καρέκλα!!!"

>> Τι γύρευε ο Λιάκος στας Αθήνας; Μισό λεπτό... Δίπλα του ήταν μια εξίσου γνωστή φυσιογνωμία, αλλά όχι διαιτητική. Μάλλον για δημοσιογραφική έμοιαζε... Αμιγώς μπασκετική...

>> Αν δεν τους ήξερες θα έλεγες ότι οι δύο φυσιογνωμίες είχαν κατά το παρελθόν σχέση. Επαγγελματικής φύσεως.

>> Λες και είχαν βγει από εστιατόριο των Αμπελοκήπων και ο δεύτερος είχε φάει και το φαγητό του πρώτου. Πρώτα πήγαινε η μπάκα και μετά φαινόταν το πρόσωπο.

>> Έμεινα αποσβολωμένος. Αναζητούσα το καλαμάκι για να ρουφήξω τον τοματόζουμο, αλλά δεν μπορούσα να το βρω. Τα μάτια μου ήταν καρφωμένα στην καλή παρέα των Αμπελοκήπων.

>> Πως είπατε; Αν έβγαλα φωτογραφία; Πα,πα,πα,πα, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα..
Ο ΚΕΔάρχης "τρυπώνει": Το περιεχόμενο της επιστολής του Παπαθανασίου και το τρυφερό τετ α τετ... Reviewed by THE REFEREES on 10:31 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.