Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Δριμύ κατηγορώ" διοίκησης συνδέσμου κατά σωματείων!!! (οι διαιτητές δεν είναι υπάλληλοι κανενός...)

Τα πράγματα σε μια τάξη βάζει η διοίκηση του συνδέσμου διαιτητών, που δεν διστάζει να επιτεθεί στα σωματεία για τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν.

Η διοίκηση του ΣΔΚΑΣΕ δίνει τη δική της, δριμύτατη, απάντηση:

”Κύριοι, τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ανακοινώσεις Σωματείων, που καταφέρονται εναντίον συναδέλφων προσάπτοντας τους δόλο στην αντιμετώπιση των ομάδων τους σε αγώνες των πρωταθλημάτων σας. 

Καλό θα ήταν, οι υπεύθυνοι συντάκτες των ανακοινώσεων να μάθουν κατ’ αρχάς τα βασικά του αθλήματος έτσι ώστε να μην διαμαρτύρονται για ότι «νομίζουν» ότι ισχύει. Οι συμπεριφορές που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι από παράγοντες, προπονητές και παίκτες εντός των αγωνιστικών χώρων (και οι οποίες κατά το πλείστον μένουν ατιμώρητες), χαρακτηρίζονται ως επιεικώς απαράδεκτες. Οι συνάδελφοι διαιτητές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ και αφιερώνουν τον προσωπικό τους χρόνο κάθε Σαββατοκύριακο για να μπορέσουν όλοι αυτοί που εμπλέκονται στα Σωματεία να καυχιούνται για τους τίτλους που φέρουν. 

Η πλειονότητα των εμπλεκομένων στις ομάδες, από το ξεκίνημα των αγώνων έχει παραβατική συμπεριφορά. Εάν νικήσει η ομάδα τους, με ένα αμήχανο χαμόγελο στο τέλος ζητούν συγνώμη για αυτά που έκαναν και όλα καλά. Αν χάσει η ομάδα τους βγάζουν ανακοινώσεις. Αυτό επιστημονικά ονομάζεται «Διπολικότητα». Προφανώς και δεν αφορά σε όλους αλλά δυστυχώς η εικόνα είναι αυτή. Και οι συνάδελφοι, δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία αναγραφής στο Φύλλο Αγώνα των κωμικοτραγικών καταστάσεων που βιώνουν αφού η ιστορία έχει δείξει ότι τις περισσότερες φορές οι εκθέσεις καταλήγουν στον κάλαθο των αχρήστων.

  Τι έχουμε δεί τελευταία ;

Είδαμε σε αγώνα εφήβων που έληξε με 40 πόντους διαφορά, να αποβάλλεται ο προπονητής των ηττημένων στο 4:22 του 1ου τετάρτου με 2 τεχνικές ποινές ! Να αρνείται να βγει εκτός γηπέδου, να καλεί τον γιατρό αγώνα, να επικαλείται κολικό του νεφρού, να μένει στο ιατρείο και να δίνει από την πόρτα οδηγίες στους παίκτες του. Και φυσικά να γελάει όλη η εξέδρα. Προς τιμήν τους οι αντίπαλοι δεν είπαν τίποτα αφού το σκορ ξέφυγε γρήγορα.

Είδαμε προπονητή ομάδας της Β Κατηγορίας, επανειλλημένα να παρενοχλεί διαιτητή και να τον προκαλεί να τον αποβάλλει (όπως και έγινε) παρόντος μάλιστα μέλους της ΚΕΔ. Τι έγινε μετά ; Ανακοίνωση κατά του «κακού» διαιτητή ο οποίος ταξίδεψε 60 χλμ για να αδικήσει το συγκεκριμένο σωματείο λες και είχε προηγούμενα μαζί τους.

Και έχουμε και το τελευταίο κρούσμα, ομάδας της Α Κατηγορίας, να βγάζει ανακοίνωση κατά των διαιτητών. 

Αγαπητοί κύριοι, να σας θυμίσουμε ότι ο μεν Βασίλης Ντάνος προσφάτως αξιολογήθηκε στην Α1 και ο Μίλωνας έβγαλε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την διαιτησία του (με τον Αποστόλη Καραμπιτσάκο) στην ήττα (!) του στην Χίο, ο δε Γιώργος Τσάλας για 2η συνεχή χρονιά βραβεύθηκε ως ο καλύτερος διαιτητής της Ένωσης από εσάς (!), δηλαδή τα Σωματεία. 

Ο ΣΔΚΑΣΕ από την πλευρά του έχει ζητήσει από τα Σωματεία (μέσω της Ένωσης) την βιντεοσκόπηση των αγώνων, ειδικά της Α Κατηγορίας. Εάν υπάρχουν παράπονα, ΟΛΟΚΛΗΡΟ το βίντεο του αγώνα να πηγαίνει στον ΣΔΚΑΣΕ και σε συνεργασία με την ΚΕΔ να υπάρχει εικόνα του τι συνέβει. ΚΑΝΕΝΑ Σωματείο δεν το πράττει. Όλοι όμως βγάζουν ανακοινώσεις.

  Και φυσικά, πλην των ανακοινώσεων έχουμε και τους παντογνώστες των social media ή αλλιώς «παντογνώστες των πληκτρολογίων». Ξέρουν τα πάντα, σχολιάζουν τα πάντα και έχουν άποψη για τα πάντα. Καθένας τους θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως η «Google» του αθλήματος. Για αυτούς η νίκη θεωρείται κάτι δεδομένο ενώ η ήττα κάτι αδιανόητο με φταίχτη τουλάχιστον τον ένα διαιτητή. Κι αν αυτό ακούγεται γελοίο, γίνεται ακόμη γελοιότερο εάν αφορά σε ανθρώπους που έχουν μακρά ιστορία στο άθλημα, έχουν αγωνιστεί στο ανώτατο επίπεδο και μόνοι τους υποβαθμίζουν την εικόνα που έχουν όλοι για τους ίδιους.

Κύριοι ψυχραιμία ! Στις τοπικές κατηγορίες είστε !

Καλές γιορτές με υγεία πάνω απ’ όλα. Τα υπόλοιπα έπονται …
"Δριμύ κατηγορώ" διοίκησης συνδέσμου κατά σωματείων!!! (οι διαιτητές δεν είναι υπάλληλοι κανενός...) Reviewed by THE REFEREES on 10:48 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.