Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα "τσαλιμάκια" της ΚΕΔ με τη διαχείριση των διαιτητών!!! (τι είδαμε με τα ματάκια μας...)

Τα μέλη της ΚΕΔ κάνουν τον τελευταίο καιρό κάποια κολπάκια, που άλλοι τα θεωρούν θετικά κι άλλοι αρνητικά...

Η διασφάλιση των πρωταθλημάτων


Με το να βάζουν διπλά παιχνίδια έμπειρους διαιτητές, σίγουρα, μένουν εκτός άλλοι, λιγότερο έμπειροι, όμως, οι ομάδες θεωρούν ότι έτσι διασφαλίζονται τα παιχνίδια καθώς οδεύουμε προς τη λήξη των πρωταθλημάτων. 

Καμία κατηγορία δεν είναι ντροπή

Όπως θα διαπιστώσετε, στο ματς Πανελευσινιακός - Πανερυθραϊκός θα σφυρίξει ο Νο1 Έλληνας διαιτητής, ο Ηλίας Κορομηλάς. Και ίσως, κάποιοι να σκέφτονται ότι είναι υποτιμητικό για τον Αθηναίο ρεφ να διευθύνει ματς της Β' εθνικής, όμως, δεν είναι έτσι. Άπαντες παίζουν όπου οριστούν και καμιά κατηγορία δεν είναι ...ντροπή. 

Μαζί και οι Γιακείμη, Τηγάνης 

Το γνωρίζουν και οι ίδιοι, έστω αν κάποιοι αντιδρούν για άλλους λόγους. Δίπλα στον Κορομηλά θα είναι μια πολύ καλή διαιτητής της Α1, η Ειρήνη Γιακείμη, αλλά και ένας ταλαντούχος ρεφ, ο Γιάννης Τηγάνης. 

Με την κίνηση η ΚΕΔ διασφαλίζει την αξιοπιστία ενός ντέρμπι, με αρκετό παρασκήνιο και δίνει χώρο και χρόνο αλλά και εμπειρία σε ένα νεαρότερο. Αλλά κατά βάθος δίνει κίνητρο και σε άλλους διαιτητές να ανεβάζουν την απόδοσή τους, προκειμένου να μπουν κι αυτοί σε τέτοια ματς. 
Τα "τσαλιμάκια" της ΚΕΔ με τη διαχείριση των διαιτητών!!! (τι είδαμε με τα ματάκια μας...) Reviewed by THE REFEREES on 11:45 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.