Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η μεγάλη επιτυχία της ΟΔΚΕ με τα οφειλόμενα των διαιτητών!!! (οι πρωταγωνιστές και η συνέχεια...)

Είναι γεγονός ότι η ΕΟΚ τήρησε "κατά γράμμα" τη δέσμευση προς τους διαιτητές, με συνέπεια να αποδεσμευτεί σήμερα ένα σημαντικό ποσό...

Πιέσεις από Μπούσια, Ντάβαρη, Ελευθεριάδη


Η διοίκηση της ΟΔΚΕ και ειδικά οι Κωνσταντίνος Μπούσιας, Παναγιώτης Ντάβαρης και Παντελής Ελευθεριάδης, ήταν αυτή που πίεσε προς τη συγκεκριμένη απόφαση αλλά και εκτέλεση. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν συνεχώς στα τηλέφωνα, ακόμα και με το λογιστήριο της ομοσπονδίας, ώστε να πετύχουν την άμεση καταβολή του ποσού.


Πρωταγωνιστές 

Ήταν γνωστό τις τελευταίες ημέρες στους "παροικούντες" τον χώρο της διαιτησίας ότι το ποσό θα έμπαινε σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές στην τσέπη των διαιτητών.


Πλήρης συμφωνία των διαιτητών

Η 1η δόση της επιχορήγησης προς την ΕΟΚ δόθηκε στις αρχές της εβδομάδας και τάχιστα τα χρήματα μεταφέρθηκαν στους λογαριασμούς των ρέφερις. 


Στο διακανονισμό και ο Γιάννης Φούφης

Και το εκπληκτικό είναι ότι συμφώνησαν όλοι, ανεξαιρέτως, οι διαιτητές, ακόμα κι αυτοί που δεν διατηρούν τα τελευταία χρόνια άριστες σχέσεις με την ΕΟΚ. Όπως, ας πούμε, ο Γιάννης Φούφης στον οποίο η ομοσπονδία χρωστούσε 200 ευρώ.


Ο Θεσσαλονικιός αποδέχθηκε το διακανονισμό που του προτάθηκε και σήμερα πιστώθηκαν στο λογαριασμό του.        

Η μεγάλη επιτυχία της ΟΔΚΕ με τα οφειλόμενα των διαιτητών!!! (οι πρωταγωνιστές και η συνέχεια...) Reviewed by THE REFEREES on 5:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.