Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκάλυψη τώρα Νο2: Σήμερα ανακοινώνεται η νέα ΚΕΔ!!! (όπως έγραψαν αποκλειστικά οι Γκρίζοι Λύκοι…)

 


Για το νέο διαιτητικό σχήμα θα ενημερωθούμε σήμερα… και επίσημα. 


Ο Βαγγέλης Λιόλιος θα μιλήσει μπροστά στα νέα μέλη για το όραμά του με επίκεντρο τη διαιτησία και θα γνωστοποιήσει την πρότασή του για την ΚΕΔ, που θα γίνει αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ίσως, ο αριθμός των μελών μειωθεί κατά δύο θέσεις, διότι είναι απόλυτα σύμφωνος με τη λαϊκή ρήση «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει…» Και επειδή θέλει να ξημερώσει μια νέα, εντελώς διαφορετική με την προηγούμενη, μέρα σιγοψιθυρίζεται ότι δύο μέλη θα αποχωρήσουν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.


Δεν θα σταματήσει, ωστόσο, σ’ αυτό το σημείο. Θα επισημάνει ότι το τρίπτυχο μιας πετυχημένης διαιτητικής νέας μέρας είναι «εκπαίδευση,εκπαίδευση, εκπαίδευση», ενώ θα ξεκαθαρίσει ότι η ΕΟΚ θα είναι αμείλικτη σε θέματα συμπεριφοράς και ήθους. «Στο ελληνικό μπάσκετ θα μείνουν όλοι όσοι θα διαθέτουν ήθος», θα πει ο πρόεδρος της ΕΟΚ και θα μιλήσει για σεβασμό αλλά και για κανόνες και αρχές.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλάνο που έχει σχεδιαστεί από τον σύμβουλο επί των διαιτητικών θεμάτων είναι έτοιμο προς υλοποίηση.

Αποκάλυψη τώρα Νο2: Σήμερα ανακοινώνεται η νέα ΚΕΔ!!! (όπως έγραψαν αποκλειστικά οι Γκρίζοι Λύκοι…) Reviewed by THE REFEREES on 7:52 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.