Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Γκρ. Ρασπούτιν αναλύει το θέμα των ψευτο-επαναστάσεων: Οι σοβαροφανείς, οι κολαούζοι και οι Λωτοφάγοι!!!

Από τα χειλάκια πολλών επωνύμων άκουσα ότι η καραντίνα σχεδόν δύο μηνών μας ώθησε να τα βρούμε με τον εαυτό μας…

Μπούρδες

>> Μπούρδες… Η καραντίνα δεν μας δίδαξε τίποτα, ούτε μας ώθησε να βρούμε τον εαυτό μας. Μόνο ένα: Υπάρχουν και πιο σοβαρά ζητήματα από το μπάσκετ και τη διαιτησία.

Σοβαροφάνεια

>> Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα από τη σοβαροφάνεια κάποιων επαϊόντων, που θέλησαν να μας επιβάλλουν πράγματα μέσα στην πανδημία. Λες και είναι λύκοι και χαίρονται με την αναμπουμπούλα.

Αδράνεια

>> Και βέβαια μας δίδαξε την αδράνεια, μας πρόσθεσε περισσότερο άγχος και τώρα μας ζητάει να σκεφτούμε: «Και τώρα τι κάνουμε; Πως θα επιζήσουμε;»

Ψευτοεπαναστάτες

>> Κάποιοι βεβαίως – βεβαίως πληρώθηκαν όλο αυτό το διάστημα και θα επιστρέψουν στις θεσούλες τους ως να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα. Θα συνεχίσουν να το παίζουν (ψευτο)επαναστάτες και θα πουλούν οράματα.

Κολαούζοι

>> Κάποιοι άλλοι, εξίσου προνομιούχοι, θα συνεχίσουν να το παίζουν κολαούζοι και νενέκοι των επαναστατών του γλυκού νερού. Ο μισθός τους, άλλωστε, είναι εξασφαλισμένος.

Γύμνια

>> Η καραντίνα δεν μας ωφέλησε στο ελάχιστο. Απλά είδαμε τη εγκεφαλική γύμνια πολλών. Και κυρίως, όσων μας το «παίζουν» ιθύνοντες.

Ηθικά σωστό

>> Άσχετο: Αν είσαι προμηθευτής αθλητικών συλλόγων και θέλεις να διεκδικήσεις θέση σε συμβούλιο ομοσπονδίας είναι ηθικά σωστό; Εσείς να μου πείτε…

Μιχαλούς

>> Βγήκε ο Γαλατσό και μας υπενθύμισε: «Δεν μπορείς να καταδικάσεις τον ΠΑΟΚ και τον Άρη!!!» Λάθος δήλωση. Όταν χρωστούν και της μιχαλούς, τους καταδικάζεις. Πρέπει να αλλάξουν κάποια στιγμή τα πράγματα στο μπάσκετ.

Αναίτια

>> Από την άλλη, είπε και για τον Ολυμπιακό: «Αναίτια αποχώρησε από το πρωτάθλημα, κατά την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας». Αλλά είπε και ότι «όλοι είναι θετικοί στη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα».

Άνοδο

>> Για να καταλάβω τώρα: Από τη μια λέει ο Γαλατσό ότι κακώς έπεσε στην Α2 και από την άλλη ανέφερε ότι όλες οι ομάδες περιμένουν την άνοδό του στην Α1, ξεχνώντας ότι έπεσε αναίτια.

Συγνώμη

>> Τι θα περιμέναμε να δηλώσει ο πρόεδρος όλων των ομάδων, τη στιγμή που πιστεύει ότι ήταν αναίτια η πτώση του ΟΣΦΠ; Να δηλώσει κατά πρώτο ένα πελώριο «συγνώμη» που δημιούργησε αναταραχή στην Α1 και ζημίωσε το πρωτάθλημα με την απόφαση και κατά δεύτερο, να διαθέσει ένα ποσό υπέρ των 12 ομάδων.

Χιτώνες

>> Για να μην παρεξηγούμαστε και ο ΠΑΟ πρέπει να το κάνει και η ΑΕΚ και ο Προμηθέας και το Περιστέρι. Ο έχων δύο χιτώνας μεταδότω τω μη έχοντι και ο έχων τροφάς ομοίως. Αυτό προστάζει η αλληλεγγύη σ’ αυτές τις στιγμές.

Σοβαρότητα

>> Η ΕΟΚ, πάντως, έχει κάνει μέχρι στιγμής το αυτονόητο και επέδειξε σοβαρότητα στην εξάπλωση του ιού. Αυτή είναι και η διαφορά με τους υπόλοιπους.

Ο Γκρ. Ρασπούτιν αναλύει το θέμα των ψευτο-επαναστάσεων: Οι σοβαροφανείς, οι κολαούζοι και οι Λωτοφάγοι!!! Reviewed by THE REFEREES on 11:13 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.