Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ειδήσεις από διαιτητικούς συνδέσμους: Η αδιαφορία διαιτητών, η πρωτοβουλία στην Θεσσαλονίκη και η ανακοίνωση της Κρήτης

Υπολειτουργούν οι σύνδεσμοι διαιτητών κι αυτό είναι λογικό στις ημέρες του κορονοϊού...
Αυτό δεν σημαίνει ότι οι διαιτητές έχουν μόνο δικαιώματα και όχι, υποχρεώσεις. 

Σύνδεσμος Διαιτητών Αθήνας

Στο σύνδεσμο της Αθήνας, ας πούμε, στις τηλεδιασκέψεις για την εκπαίδευση η συμμετοχή είναι μόλις και μετά βίας 50%!!! Από τα 200 και βάλε μέλη γύρω στα 100 μπαίνουν σταθερά. 

Και αναρωτιόμαστε αν συμβαίνει λόγω προβλημάτων των μελών, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος ή λόγω των εκπαιδευτών. 



Δωρεά αναπνευστήρα


Πάντως, το video που ετοίμασε ο ΣΕΔΚΑ "έκαψε καρδιές" και το μυαλό όλων όσων περίμεναν τη διοίκηση στη γωνία... Είναι γνωστοί άλλωστε, αυτοί οι κακοπροαίρετοι.


 Όπως βέβαια, και η κίνηση να δοθεί από το ταμείο ένα ποσό για την αγορά του αναπνευστήρα, κάτι όμως που δεν συνέβη. Και όχι με υπαιτιότητα του συνδέσμου...


Σύνδεσμος Διαιτητών και Κριτών Θεσσαλονίκης

Ο σύνδεσμος διαιτητών και κριτών Θεσσαλονίκης, από την άλλη, στήριξαν τον σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες "Λάμψη".


Ξεκίνησε από το Μ. Σάββατο και σήμερα τυπικά λήγει. 

Σύνδεσμος Διαιτητών Κρήτης

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΔΚΑΚ για τον θάνατο του πρώην μέλος του και συνεργαζόμενο δικηγόρο του ΣΥΔΚΑΚ, Στέλιο Κουκουλάκη. Του παλαίμαχου διαιτητή ποδοσφαίρου.

«Ενός ανθρώπου με μακρά πορεία και προσφορά στην ελληνική διαιτησία ποδοσφαίρου, την οποία υπηρέτησε από πολλές θέσεις. Για τη θλιβερή αυτή απώλεια, το σύνολο των διαιτητών και μελών του Συνδέσμου μας, εκφράζει τη θλίψη του και εύχεται στην οικογένεια του, κουράγιο και δύναμη».


ΥΓ. Χρόνια πολλά ευχόμαστε στο λαθρόβιο blog. Τάσο, Σπύρο, Δημήτρη, Γιώργο σας ευχόμαστε να τα χιλιάσετε και να συνεχίσετε να καταφέρεστε εις βάρος των συναδέλφων σας. Θα αποτελέσει τίτλο τιμής όταν θα αναλάβετε κάποια στιγμή στο μέλλον θεσούλες...

Ειδήσεις από διαιτητικούς συνδέσμους: Η αδιαφορία διαιτητών, η πρωτοβουλία στην Θεσσαλονίκη και η ανακοίνωση της Κρήτης Reviewed by THE REFEREES on 6:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.