Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο διαιτητής μπάσκετ που προκάλεσε πανικό!!! (γιατί πήρε την απόφαση...)

Διαιτητής με τη στάση και τη συμπεριφορά προκάλεσε αναστάτωση, αν και προσπάθησε να εξηγήσει την απόφασή του...



Η ανάκρουση του εθνικού ύμνου στο ΝΒΑ

Παίκτες, προπονητές, ακόμα και οι διαιτητές, πριν από το τζάμπολ του πολυαναμενόμενου αγώνα των Utah Jazz και των New Orleans Pelicans, που ουσιαστικά ξανάρχισε η σεζόν του επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ΗΠΑ. Λύγισαν το ένα γόνατο και το ακούμπησαν στο παρκέ κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του αμερικανικού εθνικού ύμνου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας εναντίον του ενδημικού ρατσισμού και των ανισοτήτων στη χώρα.




Εξαίρεση αποτέλεσε ο διαιτητής του αγώνα, Brent Barnaky, ο οποίος εξήγησε την απόφασή. Σύμφωνα με τον Jared Weiss, ο Barnaky στάθηκε με το χέρι του πάνω από την καρδιά και τα μάτια κλειστά.











Ποιος είναι ο Brent Barnaky

Γεννήθηκε στο Οχάιο στις 30 Μαΐου 1975 και πέρασε απο το κολέγιο University of Central Florida '97. Έχει σφυρίξει σε 523 παιχνίδια κανονικής σεζόν και τέσσερα παιχνίδια πλέι-οφ για εννέα σεζόν ως διαιτητής του NBA. Το πιο αξέχαστο παιχνίδι που έχει διευθύνει ήταν όταν ο Κόμπε Μπράιαντ πέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν σε ρεκόρ στις 14 Δεκεμβρίου 2014, στη Μινεσότα. Είναι δικηγόρος αστικού δικαίου και έχει τρία παιδιά.
Ο διαιτητής μπάσκετ που προκάλεσε πανικό!!! (γιατί πήρε την απόφαση...) Reviewed by THE REFEREES on 9:53 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.