Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αντιδρούν οι ομάδες της Α1 γυναικών στο λοκντάουν του πρωταθλήματος!!! (η πρόταση για τεστ και η συνεδρίαση της ΕΟΚ...)

 


Αντίθετοι είναι οι παράγοντες των ομάδων της Α1 γυναικών... στη διακοπή του πρωταθλήματος. Κι αυτό διότι, πληρώνουν και ξένες παίκτριες, οι οποίες δεν έχουν λόγο ύπαρξης μετά το μηνιαίο λοκντάουν.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι παράγοντες της Α1 γυναικών επιμένουν στη συνέχιση του πρωταθλήματος εκ μέρους της ΕΟΚ, με τη βασική προϋπόθεση να γίνονται σε εβδομαδιαία βάση τεστ κορονοϊού, με στόχο να αποτραπεί δυσάρεστες καταστάσεις. Η ζημιά που θα υποστούν οι σύλλογοι της Α1 γυναικών θα είναι σημαντική, καθώς οι παίκτριες θα απαιτήσουν τα χρήματά τους για το μήνα που δεν θα υπάρχει αθλητική δραστηριότητα, ενώ για να επανέλθουν στους αγώνες θα χρειαστούν συνολικά 2 μήνες. 

Σήμερα αναμένεται να συνέλθει η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΟΚ για να λάβει τις οριστικές αποφάσεις. Μέχρι στιγμής, η κατεύθυνση είναι προς την αναστολή των πρωταθλημάτων για ένα μήνα, ακολουθώντας τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Παρ' όλα αυτά δεν αποκλείεται να σταλεί αίτημα για εξαίρεση της Α1 γυναικών λόγω ειδικών συνθηκών.   

Αντιδρούν οι ομάδες της Α1 γυναικών στο λοκντάουν του πρωταθλήματος!!! (η πρόταση για τεστ και η συνεδρίαση της ΕΟΚ...) Reviewed by THE REFEREES on 12:27 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.