Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιος διαιτητής της Basket League είπε ότι "πέρασα το τεστ μόνο για μένα..."

 


Πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα έγιναν οι επαναληπτικές εξετάσεις των κομμένων αρχικά διαιτητών από την Basket League... με το παρών από τον σύνδεσμο Αχαΐας να δίνει ο Βαγγέλης Δαρλαμήτσος που αυτή τη φορά τα πήγε περίφημα.

Πέρασε όχι μόνο τις γραπτές εξετάσεις αλλά και τα αγωνιστικά τεστ (παλίνδρομο) κι έτσι πλέον λογίζεται πάλι ως ενεργό μέλος στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, με τον ίδιο να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και απόλυτα έτοιμος για να μπει εκ νέου με τη γκρι στολή στα παρκέ.


Πλέον, το μπαλάκι μεταφέρεται στα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ τα οποία θα αποφασίσουν για την περαιτέρω τύχη του όπως και των υπολοίπων διαιτητών που κι αυτά επέστρεψαν στη λίστα.


Ο πατρινός διαιτητής δεν θέλησε να πει το παραμικρό, παρά μόνο το ότι «εγώ έκανα αυτό που έπρεπε για μένα και για κανέναν άλλο».


Είναι όμως αυτονόητο ότι και ο ίδιος θα περιμένει να δει τις… ευαισθησίες της νέας ΚΕΔ κι αν θα του δώσει τη δυνατότητα να «σφυρίξει» κάποια παιχνίδια μέχρι να πέσει η αυλαία της σεζόν, ή θα συνεχίσει τον ντε και σώνει αποκλεισμό του.


Δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν πίσω από αυτή την κίνηση Δαρλαμήτσου, το να είναι ο ίδιος απολύτως έτοιμος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού δεν έχει κρύψει πως προσβλέπει σε αλλαγή δεδομένων της Ομοσπονδίας κάτι που θα σημάνει και τη δική του ενεργοποίηση στη διαιτησία.


*Δικαιολογημένα απών από τα τεστ της Αθήνας ήταν ο έτερος των Αχαιών, Λεωνίδας Σοφιανόπουλος…


Πηγή: matchnews.gr

Ποιος διαιτητής της Basket League είπε ότι "πέρασα το τεστ μόνο για μένα..." Reviewed by THE REFEREES on 8:47 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.