Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απίστευτο: "Ροδίτης" επιστρατεύτηκε για να παίξει Μοσχάτο - Παναθηναϊκός!!! (η έντονη αντίδραση στο πρόσωπο του Συμεωνίδη..)


Μια απίστευτη απόφαση πήρε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας που προκάλεσε την οργή... των διοικούντων της ΕΟΚ!!! 


Μόλις ανακοινώθηκαν οι διαιτησίες των αγώνων του γυναικείου πρωταθλήματος από την επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας επήλθε μια πρωτοφανής "έκρηξη". Πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεκίνησε ο ...εξάψαλμος τόσο στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στέλιο Συμεωνίδη όσο και στον Νίκο Ζαβλανό για το γεγονός ότι στο ματς Ελευθερία Μοσχάτου - Παναθηναϊκός ορίστηκε να σφυρίξει ο Αργύρης - Σταύρος Αγγελής από το σύνδεσμο Δωδεκανήσου!!!


Δηλαδή, η ΕΟΚ θα επωμιίζονταν τα αεροπορικά εισιτήρια και ο άμοιρος ο διαιτητής έπρεπε να κάνει ταξιδέψει, κάτι που θα ήταν επώδυνο και κατ' ουσία χωρίς λόγο... Η απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει έναν "Ροδίτη" σε αθηναϊκό ματς έφερε και την άμεση αντίδραση στελεχών της ομοσπονδίας, με συνέπεια ο Στέλιος Συμεωνίδης να αντικαταστήσει χωρίς δεύτερη κουβέντα τον ρεφ.  


Έτσι τη θέση του Αγγελή πήρε ο Τεφτίκης, ο οποίος μαζί με τους Στρέμπα, Χρηστίδη θα σφύριζαν την αναμέτρηση. Αν γινόταν...

Απίστευτο: "Ροδίτης" επιστρατεύτηκε για να παίξει Μοσχάτο - Παναθηναϊκός!!! (η έντονη αντίδραση στο πρόσωπο του Συμεωνίδη..) Reviewed by THE REFEREES on 4:59 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.