Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το κρυφό σχέδιο και η ωμή παρέμβαση Αυγενάκη στις εκλογές της ΕΟΚ!!!

 


Νέα ωμή παρέμβαση Αυγενάκη στις εκλογές της ΕΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες κατεβάζει τροπολογία στη Βουλή... για να διεξαχθούν οι εκλογές στις 30 Ιουλίου μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο.


Στο άκουσμα της είδησης ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ όρισε εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου, ο Λευτέρης Αυγενάκης πήρε το… τανκ του και κατεβαίνει αύριο στη Βουλή για να εφαρμόσει τη δική του δημοκρατία.

Κατόπιν συνεννόησης με την κυβέρνηση και με μοναδικό στόχο να εκπαραθυρώσει την πλευρά που στηρίζει ο Βασιλακόπουλος, περνάει τροπολογία με φωτογραφική διάταξη που αναφέρει ότι: Οποιαδήποτε ομοσπονδία θα πρέπει να διεξάγει αρχαιρεσίες για ανάδειξη εκλογικού σώματος μέχρι τις 30 Ιουλίου, αυστηρά ηλεκτρονικά.


Από όλες τις ομοσπονδίες μόνο η ΕΟΚ έχει προσωρινή διοίκηση, κάτι που δείχνει τις διαθέσεις Αυγενάκη και Πολιτείας.


Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες 45 μέρες από την ώρα που θα ψηφιστεί η τροπολογία, θα πρέπει να οριστούν και να διεξαχθούν οι εκλογές, καθώς σε αντίθετη περίπτωση τον λόγο θα έχουν και πάλι τα δικαστήρια.


Το εντυπωσιακό βέβαια είναι όχι τόσο η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, όσο η πρεμούρα του Υφυπουργού να διεξάγει εκλογές με ηλεκτρονικό τρόπο, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ανάβει το πράσινο φως για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θυμίζουμε ότι στις εκλογές της ΕΟΚ ψηφίζουν λιγότερα από 600 σωματεία.


Πηγή: SDNA
Το κρυφό σχέδιο και η ωμή παρέμβαση Αυγενάκη στις εκλογές της ΕΟΚ!!! Reviewed by THE REFEREES on 8:39 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.