Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κάτι δεν πάει καλά στον ΣΕΔΚΑ!!! (όταν ο ...άνθρωπος δάγκωσε σκύλο...)

 


Κάτι δεν πάει καλά εκεί στο σύνδεσμο διαιτητών της Αθήνας. Δεν εξηγείται διαφορετικά... διαβάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΣΕΔΚΑ!!! 


Είδηση δεν είναι όταν σκύλος δαγκώσει άνθρωπο, αλλά το αντίθετο, έλεγαν οι παλαιοί της δημοσιογραφίας. Στο σύνδεσμο διαιτητών της Αθήνας έγινε το εξής απίστευτο: Ο νομικός σύμβουλος εξουσιόδοτησε τον πρόεδρο του ΣΕΔΚΑ να αναζητήσει το νόμο και το άρθρο για παράταση της θητείας του διοικητικού συμβουλίου!!!


Είναι από τα απίστευτα που συμβαίνουν στη διαιτησία και όμοιό του δεν πρέπει να υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο... Αν και στο ΔΣ υπάρχει έγκριτος νομικός σύμβουλος, δηλαδή ο Τόμι Σχινάς, ο ίδιος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του συνδέσμου εξουσιοδότησαν έναν ...μη εξουσιοδοτημένο λόγω γνώσεων, δηλαδή τον πρόεδρο Θόδωρο Βιδάλη, να ψάξει να βρει νόμους και άρθρα για να πάνε πιο πίσω τις εκλογές!!! Βεβαίως οι Γκρίζοι Λύκοι ανάρτησαν εγκαίρως το νόμο (πατήστε εδώ) και δεν χρειάστηκε να ζητήσει ο Βιδάλης τα ΦΕΚ για να τα βρει 


Διαβάστε την ανακοίνωση:    



Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σχετικά με το θέμα εκλογών του ΣΕΔΚ, διευκρινίζουμε τα εξής:
Την 18η Μαΐου 2021 προσεκλήθη το Δ.Σ. του ΣΕΔΚΑ προς συνεδρίαση την Τρίτη 25.05.2021 και ώρα 18.30 σε έκτακτο Δ.Σ. με θέμα την προκήρυξη εκλογών και τη διενέργεια τακτικής εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης. Παραβρέθηκαν και τα επτά (7) μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και αποφασίσαμε ομόφωνα την προκήρυξη εκλογών με την εκλογοαπολογιστική συνέλευση να καθορίζεται την 23 Ιουνίου μέσω Cisco Webex και την ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω του συστήματος “ΖΕΥΣ” την επόμενη μέρα 24 Ιουνίου 2021 και ώρα 10.00 με 14.00, επειδή τα εγγεγραμμένα μέλη μας ανέρχονται σε 213 και μάλιστα όλα οικονομικά ενήμερα.
Υπενθυμίζουμε σύμφωνα με την υπ’ Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.33506/ΦΕΚ Δεύτερο/αρ.φυλ.2233/29-05-2021 αρ.1 παρ.4: “…Στις περιπτώσεις που τα εγγεγραμμένα μέλη είναι εκατόν πενήντα  (150) και άνω, οι εκλογές και οι γενικές συνελεύσεις πραγματοποιούνται με ψηφιακά μέσα”.
Σύμφωνα δε με το άρθρο 90 του ν. 4790/2021 με τίτλο Παράταση θητείας οργάνων διοίκησης: “Η θητεία των διοικητικών συμβουλίων και των λοιπών καταστατικών οργάνων των πολιτιστικών, αθλητικών, φιλανθρωπικών και άλλων σωματείων και συλλόγων, που έχουν συσταθεί και λειτουργούν, σύμφωνα με τα άρθρα 78 επ. του Αστικού Κώδικα, … παρατείνεται από την ημερομηνία λήξης της , έως την 30.06.2021.”
Την Πέμπτη 10-06-2021 και ώρα 22.33 όλα τα μέλη του Δ.Σ. προσκλήθηκαν εκ νέου από το Γ.Γ. του ΣΕΔΚΑ, προκειμένου να παραστούν τη Δευτέρα 14-06-2021 και ώρα 18.30 σε έκτακτο Δ.Σ. για θέμα σχετικό με τις επικείμενες εκλογές.
Τη Δευτέρα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. εισηγήθηκε την αναβολή των εκλογών σε μεταγενέστερη ημερομηνία, καθώς είχε την ενημέρωση ότι υπάρχει παράταση της θητείας των Διοικητικών Συμβουλίων, με ψηφισθέντα νόμο.
Ομόφωνα το Δ. Σ. εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο να ελέγξει την πληροφορία και πράγματι το πρωί της Τρίτης 15-06-2021 ενημερωθήκαμε ότι την Παρασκευή 11-06-2021 δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ο υπ’ αριθμ. 4807/2021 νόμος (ΦΕΚ Α’ 96/11-06-2021), όπου στο άρθρο 41 με τίτλο: Παράταση θητείας οργάνων διοίκησης σωματείων, συλλόγων γονέων μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αθλητικών ενώσεων, αναφέρεται:
“Η θητεία των διοικητικών συμβουλίων και των λοιπών καταστατικών οργάνων των πολιτιστικών, αθλητικών, φιλανθρωπικών και άλλων σωματείων και συλλόγων, που έχουν συσταθεί και λειτουργούν, σύμφωνα με τα άρθρα 78 επ. του Αστικού Κώδικα, … παρατείνεται από την ημερομηνία λήξης της , έως την 31.10.2021.”
Κατά συνέπεια αποφασίστηκε ομόφωνα η διενέργεια των εκλογών σε μελλοντική χρονική περίοδο, εντός του ορίων του νόμου και των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν κατά τη διεξαγωγή τους.
Αυτή είναι και η μοναδική αλήθεια την οποία πρέπει να γνωρίζετε όλα τα μέλη του ΣΕΔΚΑ. 

Κάτι δεν πάει καλά στον ΣΕΔΚΑ!!! (όταν ο ...άνθρωπος δάγκωσε σκύλο...) Reviewed by THE REFEREES on 8:56 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.