Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Παρασκευή το κρίσιμο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ!!! (που θα κρίνει την αδειοδότηση...)

 


Στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει το συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ για την αδειοδότηση των ομάδων που θα μετέχουν στην Basket League... την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 


Βάσει του χρονοδιαγράμματος του ΕΣΑΚΕ αύριο θα γίνει η συζήτηση των μελών της επιτροπής για την εξέταση των φακέλων συμμετοχής των ομάδων της Stoiximan Basket League και την Παρασκευή αμέσως μετά το συμβούλιο θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.


Μέχρι στιγμής τα ζητήματα είναι 3:


  • Η αδειοδότηση της ΑΕΚ, αν και έχει καταθέσει έναν ακόμα διακανονισμό (Λοτζέσκι) και φυσιολογικά θα τα καταφέρει...



  • Η αδειοδότηση του Άρη, που σήμερα αναμένεται να καταθέσει συμπληρωματικά έγγραφα, ώστε να έχει πλήρη φάκελο. Κυρίως, βέβαια, η εγγυητική των 80χιλ. ευρώ...


  • Η αδειοδότηση του Απόλλωνα, αν και το θέμα θα καθυστερήσει νομίμως λόγω των παροχών που δίνονται σε ομάδες που ανεβαίνουν. Οι μελανόλευκοι ενημερώθηκαν για διαδικαστικά θέματα που αφορούν την κατάθεση του φακέλου στον ΕΣΑΚΕ για αδειοδότηση όπως και για άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν την επαναλειτουργία της πατρινής ΚΑΕ. 

Παρασκευή το κρίσιμο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ!!! (που θα κρίνει την αδειοδότηση...) Reviewed by THE REFEREES on 10:37 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.