Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μας κάνει υπερήφανους ο Τάσος Κάρδαρης... (δείχνει την ποιότητά του...)

 


Υπερήφανη πρέπει να είναι η... Ζάκυνθος και στο κομμάτι της διαιτησίας στον χώρο του μπάσκετ καθώς ένας καταξιωμένος συντοπίτης μας σφυρίζει στο πρωτάθλημα της Basketleague, ενώ πια έχει χαρακτηριστεί και ως διεθνής ρέφερι. Ο λόγος για τον Αναστάσιο Κάρδαρη που ήταν στην τριάδα του αγώνα του Περιστερίου με τον Προμηθέα της Πάτρας, με την απόδοση του να είναι εξαιρετική.

Πρόκειται για έναν διαιτητή σε εξαιρετική ηλικία όπου έχει τη δυνατότητα να κάνει πολλά βήματα προς τα μπροστά. Ήδη εδώ και χρόνια έδειξε την αξία του όντας στην Α2 Μπάσκετ, ενώ από τη στιγμή που βρίσκεται και στη Basketleague πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ δεν έχει δώσει εύκολα το δικαίωμα για να του γίνει μεγάλη κριτική.

Εξαίρεση αποτελεί η καυστική ανάρτηση του Γιάννη Γκαγκαλούδη σε αγώνα του Αμαρουσίου με τον Αμύντα καθώς είχε στρέψει τα «βέλη» του προς τον Ζακυνθινό διαιτητή για την απόφαση που είχε πάρει για ένα συγκεκριμένο σφύριγμα.

Ο Αναστάσιος Κάρδαρης έρχεται συχνά πυκνά στο νησί μας, ενώ στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σαν διαιτητής στο Summer Jump δείχνοντας και εκεί την εξαιρετική ποιότητα του.

Το μέλλον προδιαγράφεται σπουδαίο για έναν Ζακυνθινό διαιτητή του μπάσκετ που δείχνει καθημερινά τα διαπιστευτήρια του.


Πηγή: imerazante

Μας κάνει υπερήφανους ο Τάσος Κάρδαρης... (δείχνει την ποιότητά του...) Reviewed by THE REFEREES on 9:39 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.