Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νίκος Πιτσίλκας: Τρικυμία εν κρανίω!!! (το ηχητικό που βγήκε στην επιφάνεια...)


Κάτι δεν πάει καλά με το Νίκο Πιτσίλκα... 

Δεν εξηγείται διαφορετικά τα όσα ανέφερε στους διαιτητές της Α1 και τα οποία πρέπει να προβληματίσουν ιδιαίτερα τους παράγοντες της ΕΟΚ!!!

Οι Γκρίζοι Λύκοι σας είχαν μεταφέρει τα βασικά σημεία, ωστόσο, υπάρχουν κι άλλα, τα οποία εμφανίζονται στο ηχητικό που θα ακούσετε εδώ.

Μεταξύ άλλων είπε:


  •  Αυτοί οι οποίοι προσπαθούν μέσω της λάσπης που ρίχνουν σε μένα σε πρώτο βαθμό και στην Ομοσπονδία σε δεύτερο να απαξιώσουν, να υποτιμήσουν, να απομοιώσουν και να ρίξουν λάσπη σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν τουλάχιστον αρχές και αξίες δεν θα τους περάσει.


  • Γι’ αυτό λοιπόν σας ζητώ να προσέχετε αυτά τα οποία λέγονται, γράφονται, ακούγονται από που προέρχονται και ενδεχομένως που αποσκοπούν. Θα πρέπει να περιφρουρήσουμε τον χώρο μας, υπάρχουν πολύ ανάδελφοι, πρώην συνάδελφοι και νυν ενδεχομένως πολύ λιγότεροι βέβαια. Υπάρχουν άνθρωποι στο χώρο του μπάσκετ γενικότερα το ξέρετε πολύ καλά που προσφέρουν υπηρεσίες διαφόρων ειδών. Προσέξτε ποιος σας πλησιάζει, τι σας λέει και που το οδηγεί. Είμαστε υποχρεωμένοι είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι να αποδίδουμε δικαιοσύνη, να μοιράζουμε το καρπούζι στη μέση, αν είναι δυνατόν και τα κουκούτσια. Σε κάθε κατεύθυνση. Ίδια κριτήρια για όλες τις ομάδες, δεύτερες σκέψεις απαγορεύονται. Όποιος τολμήσει και κάνει δεύτερες σκέψεις εις βάρος κάποιας ομάδας, εις βάρος του αθλήματος θα πάει σπίτι του! Αυτό είναι δέσμευση πρώτα απ’ όλα του προέδρου της Ομοσπονδίας. Μέσω του Χρήστου, εμού και των υπολοίπων συναδέλφων θα γίνει πράξη. Σας στηρίζουμε με όλη τη δύναμη μας, προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε με την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας. Δεν τα ξέρουμε όλα ούτε μπορούμε να τα ξέρουμε όλα. Σας μεταφέρουμε αυτά τα οποία ξέρουμε αυτά τα οποία έχουμε διαβάσει, έχουμε ζήσει, αυτά τα οποία μέσα από την ανάλυση και με μια λογική εξήγηση προσπαθούμε να τα κάνουμε πράξη.


  • Προσέξτε λοιπόν γιατί επαναλαμβάνω, η διαιτησία δεν είναι απλά μια καθημερινότητα είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είναι αρχές, είναι ήθος, είναι προσωπικότητα. Πρέπει να τα περιφρουρήσουμε στο μέγιστο βαθμό. Κάποια παράσιτα τα οποία κυκλοφορούνε στο χώρο, ζούνε απ’ αυτά τα πράγματα. Αυτά τα παράσιτα ζούνε γιατί με κάποιο τρόπο προσπαθούν να μάθουν από μας, να πάρουν κάποια πληροφορία, για να την μεταφέρουν με τον δικό τους τρόπο και ανάλογα με το δικό τους συμφέρον έτσι όπως θέλουν αυτοί, όχι έτσι όπως είναι. Να προβλέψουν και το μέλλον κάποιες φορές, η να στείλουν στο σπίτι κάποιους ανθρώπους γιατί έτσι άκουσαν από κάποιους άλλους. Στο τέλος της χρονιάς η μάλλον στην αρχή της επόμενης αν είμαστε καλά πρώτα ο Θεός, γιατί αυτό είναι που βάζω πάντα σαν κυρίαρχο η υγεία. Να είμαστε καλά θα τα αναλύσουμε εκτενέστερα και θα έχουμε ενδεχομένως και παραδείγματα.


  • Εν τω μεταξύ κάποιοι δεν θα πρέπει να αισθάνονται και πολύ άνετα, θα πρέπει να ανακρούσουν πρύμνα. Και θα πρέπει να νιώσουν ότι η καρέκλα τους αρχίζει και τρίζει. Οι ψευτόμαγκες και τσιράκια να πάνε στον αγύριστο. Αυτό σας το εγγυώμαι, ήρθα σαν πρόεδρος της ΚΕΔ, παραμένω σαν πρόεδρος της ΚΕΔ και για όσο καιρό με χρειάζεται η Ομοσπονδία και ο πρόεδρος της.


  • Συνεργάζομαι άψογα με τον Χρήστο (Χριστοδούλου) επαναλαμβάνω, ο οποίος δουλεύει πολλές ώρες κάθε ημέρα, είναι υπεύθυνος για όλο το κομμάτι της διαιτησίας. Εγώ ασχολούμαι αρκετά αλλά από τις ώρες που μου περισσεύουν, αλλά προσπαθούμε να αποδώσουμε τα μέγιστα. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω και τους άλλους συναδέλφους που είμαστε στην ίδια ομάδα, τους παρατηρητές διαιτησίας και όσοι συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή.

Νίκος Πιτσίλκας: Τρικυμία εν κρανίω!!! (το ηχητικό που βγήκε στην επιφάνεια...) Reviewed by THE REFEREES on 6:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.