Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μήπως να γίνει κεντρική συμφωνία με τους γιατρούς!!! (ποια πρόταση έπεσε στο τραπέζι...)


Το θέμα παρουσίας του γιατρού συζητιέται έντονα στο χώρο του μπάσκετ... 

Ο Γιάννης Κατσώνης απέστειλε έγγραφο στην ΕΣΚΑ και αναφέρει:

Κύριε Πρόεδρε,


Προκαλεί απορία το γεγονός ότι η παρουσία  Ιατρού, ή διασώστη κλπ δεν είναι υπόθεση ορισμού από την διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων, εν προκειμένω την ΕΣΚΑ, όπως συμβαίνει εδώ και 35 χρόνια στο ποδόσφαιρο.

Είναι δε απλή διαδικασία που δεν απαιτεί πρόσθετη υπαλληλική ενασχόληση.

Κεντρική συμφωνία με τις 2-3 σχετικές εταιρείες με κοινοποίηση ων προγραμμάτων σε εβδομαδιαία ή μηνιαία συχνότητα. 

Επιπλέον μια συνολική συμφωνία πιθανώς θα επιτύχει  μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και  κυρίως θα αποφεύγονται  δυσβάσταχτες οικονομικές επιπτώσεις στα σωματεία, όταν για διάφορους λόγους και πολλές φορές χωρίς αντικειμενική ευθύνη τους, δεν προσέλθει Ιατρός ή πιστοποιημένος διασώστης.

Εκτός εάν η συγκεκριμένη διαδικασία έχει εισπρακτικό χαρακτήρα.

Οπότε......!!!

Με εκτίμηση 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ


Δείτε το ΑΡΘΡΟ 6ο: ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 

6.1. Οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των διαγωνιζομένων Σωματείων καθορίζονται με τις διατάξεις των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ. και Ε.Σ.Κ.Α., που αναφέρονται παραπάνω.

 6.2. ΙΑΤΡΟΙ ΑΓΩΝΩΝ Υπενθυμίζεται στα γηπεδούχα σωματεία η υποχρεωτική παρουσία ιατρού ή διασώστη, ή πιστοποιημένου προσωπικού στις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ ή τον Ερυθρό Σταυρό, κατά την διάρκεια των αγώνων, εκτός εάν ο νόμος ορίζει την ύπαρξη ιατρού υποχρεωτικά. Σε περίπτωση καθυστέρησης άφιξης των προσώπων της προηγούμενης παραγράφου η καθυστέρηση έναρξης του αγώνα δεν μπορεί να παραταθεί πέραν των 30΄λεπτών. Σε περίπτωση απουσίας των εν λόγω προσώπων ή καθυστέρησης άφιξής τους πέραν των 30΄λεπτών, ο αγώνας αναβάλλεται με την υποχρέωση να ορισθεί εκ νέου εντός 48 ωρών και επιβάλλεται στο γηπεδούχο σωματείο χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ. Σε περίπτωση που το γηπεδούχο σωματείο αρνηθεί να πληρώσει το χρηματικό πρόστιμο πριν την τέλεση του αναβληθέντος αγώνα, τότε ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας με σκορ 20-0, χωρίς άλλες βαθμολογικές κυρώσεις για την γηπεδούχο ομάδα. 

Μήπως να γίνει κεντρική συμφωνία με τους γιατρούς!!! (ποια πρόταση έπεσε στο τραπέζι...) Reviewed by THE REFEREES on 9:54 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.